Ilkayy Çok merak ediyorum doktor gördü ama bana söylemedi düşük tehlikem var diye sizce ney bakarmısınız
BegumIscanTunc Ilkayy erkek gibi duruyor canım birde kaç haftalıksin sana neden söylemiyorlar ne kadar risk olsada sen bir annesin ya
minicikanne Ilkayy Bu kadar erken belli olduysa erkektir büyük ihtimal. İnşallah sağsalim kucağına alırsın. 🙏🏻
Zeynep9120 Ilkayy dsuk tehlıkesı neyın varmış canm ? kac haftalık baya belli tehlıkeyı atlatmışsndr belki
3461irem Ilkayy canım moralini bozma benimde bir tanıdığımın düşük tehlikesi vardı ama Allaha şükür hiçbirşey olmadı sen içini ferah tut hep dua et 🤲🏻
Zeynep9120 Ilkayy arkadaskmın 16 haftaya kadar kanaması oldu 7.haftada basladı bebegi saglklı ama dusmedi sukur yaknda dogumu var bozma moralini yuksek tut bebek baya buyums dusme tehlıkenı bnce atlatmssn
Ilkayy Zeynep9120 allah sağsağlim kucağını almayı nasip etsin arkadaşınızın kanamalarım çok oluyor benim malesef
Brknly Düşük tehlikeniz olduğu icin söylememezlik yapmaz. Genelde doktorlar 16. Haftadan sonra söylüyor emin olsa söylerdi bence
Ilkayy Esin25 normalde Burak hocaya gidiyorum ama şuan devlette yatıyorum çıkınca allah izin verirse bebeğim benimle kalırsa ona gidicem kontorele yine
turansmom1 Ilkayy erkek gibi. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hurmetine yavrunu sana, seni ona bağışlasın inşallah🙏