esmerellla bu hafta doktora gittim 24 haftalığım ve sıvım fazla 2 hafta sonra telrar bakıcak doktor cok korkuyorum benim durumumda olan varmı😒
Kmndas esmerellla benimde fazla canım ya çok stresli ekmek pirinç şeker tatlı meyve hep kestim bakalım inşallah azalma olmuştur yarın gidicem doktora
MM0106 esmerellla ben canım 24. Haftada kasılma şikâyetleriydi gittim ultrasonla baktı suyun korkunç artmış dedi şeker yüklemesi testi yapacaz dedi yaptık ben de şeker çıkmadı ayrintiliya girmiştim bebekte bisey yoktu ama organlarında anamoli gerçeklermiş olabilir bidaha gireceksin dedi girdik bakıldı çok şükür bisey görülmedi organlarında da. Anlamsız sıvı artışı dedi içinde un olan hiç bisey tüketmeyeceksin dedi sonra 27. Haftada kontrole gittim azalmıştı yine fazla ama korkulacak kadar değil dedi
Seferiyehatun Canım yediklerind dikkat et düzelir benimde oldu diyetle düzeldi. Endişe etme havuç yeme şekerli un pirinç ekmek unlu çorbalar büyük porsiyon meyveler ve suları. Paketli gdalar piskivu kraker vs. Bunlara dikkat edersen biraz düzelir insaAllah.
Kmndas esmerellla canım gittim doktora normal seviyeye inmiş suyum 1 haftadır tatlı meyve ekmek hep kestim şekerim sınırın biraz üstünde tekrar test yapılacak pazartesi