Nuriye41- Gebze yüzyıl hastanesinde doğum veya kontroller için kimi önerirsiniz ? daha önce medar da Mine atlı hanıma gitmiştim. ( Kürtajla sonuçlandı ) şimdi ki gebeliğimde yüzyıl Sibel mutluya gidiyorum
Feyza-nur Nuriye41- koray beyin adını çok duydum etrafımdaki herkes ona git dedi birde akın bey varmıs ama o ayrılmıs özel yer açmıs
esinaltintaas Nuriye41- Seher hanıma gidiyorum ben ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı o zamanlar tanışım doktorumla şuan 2. Gebeliğim 7 aylık olucaz başından beri onunla beraberim tavsiye ederim
catlover1 Nuriye41- ben koray beye gidiyorum çok memnunum her şeyi istediğim gibi soruyorum cevaplıyor detayli bir şekilde anlatiyor birde çok bilgili
Nuriye41- Lezginka akın bey klinik açtı bir önceki hamileliğimde kürtajı onda olmuştum o yüzden ona gitmeyi pek istemiyorum ama gerçekten iyi bir doktor
Nuriye41- Feyza-nur Koray beyi pek duymadım ama akın bey gerçekten çok söyleniyor gerçekten de iyi bir doktor
aysemersin-- Koray beye gitmiştim ben orda otururken çok iyi bir doktor şuan hala orda mi bilmiyorum ama 🙊🥰
Nuriye41- esinaltintaas Seher hanıma çok anaç ruhlu birisi diyorlar çok övüyorlar bende kararsız kaldım o konuda
esinaltintaas Nuriye41- çok samimi bir kadın, gereksiz hiçbir şeyi yaptırmıyor güzel bilgiler veriyor, yönlendiriyor