Aysela 22+2 haftalık hamileyim hareketleri hala seyreme şeklindi gibi belirgin şekilde tekme falan atmadı hiç normalmi. İlk hamileligim kızım olcak inşallah 👶🤰
Fatma7666 Aysela 19 haftalığım bende 16 da hisettim pıt pıt diye ağladım eşim korktu bişey mi oldu diye sonra oda mutlu oldu Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bu güzel duyguları 🥰🤲🤲
Brcozkn Aysela ilk hamileliğimde ben de çok geç hissetmiştim şu an 14 haftalık uçuşmaları hissediyorum 😊 ilk hamilelikte karın kaslarının sıkı olması ve durumun ilk kez yaşanması hissetmeyi zorlaştırırmış.
AsuuSaruhan 19 haftalıkken net hissetmeye başladım, önceleri çok az bir his vardı. Şimdi 21 haftalığız akşamları kıpır kıpır oluyor arada 🤭
Mrvysnn 18 haftalıkken hissetmistim suan 23 bitiyor ama hala net bir hareketlilik yok ara ara hissettiriyor kendini
Aysela Mrvysnn bende öyleyim ara ara hafif ne bilim tekme atıyor hiç durmuyor diyenlere özendim valla 🙈😀
annesininpirensesi Benim ucuncu hamileligim 20 haftaligim hala cok az hissediyorum kizlarimda coktan hisstmeye baslamkstim bu erkek ondanmi acaba diyorum
Aysela annesininpirensesi genelde erkekler daha erken hareket eder kızlar geç hareket eder derler ama demek degişiyo