Zulfiye_22 Meraba kizlar yumurtalama tarihim 9-10-11 Nisan ve çatlama tarihi 12-13 nisandaydi adetim iki gün gecikti ve gebelik testinde silik çizgi çıktı kan verdim beta HCG 11.6 çıktı normal midir sizde?
Mavi34 Zulfiye_22 değer kişiden kişiye değişiyor düşük olmasına takılma önemli olan gün aşırı bakıldığında yaklaşık 2 katı civarına yükselmesi. Hayırlı olsun simdiden
Fatma7666 Zulfiye_22 Hayırlı uğurlu olsun şimdiden bi kaç gün sonra gidip tekrar test yaptırın değerinizde artış var mı diye hayırlı sağlıklı evlat olsun 🥰🤲
MinnieMouse Zulfiye_22 benim yumurtlama 6-7 nisan catlama 8-9 nisan kan tahlili versem cikar mi bilmiyorum ya testte negatif 😕 masallah cok erken cikmis seninki
Zulfiye_22 Mavi34 Allah razı olsun yumurtalamaüzerinden henüz 11 gün gecti normal gibi ama fikir almak için yazdım 🤗
Mavi34 Zulfiye_22 güne bağlı değil rakamlar sanirim. kisiye gire çok farklı değerler çıkıyor sonuçta 5 üstü ise gebesin düzenli artıyorsa sağlıklı bir gebelik diyor doktorlar
[silindi] 11gun geçmiş canım normal bizim doktor 5 in üstünü gebelik kabul ediyoruz dedi ama bir kaç gün sonra tekrar kan ver artışı takip et hayırlı olsun inşallah.🌺
Fatma7666 Zulfiye_22 Rabbim size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah gönlünüzü ferah tutun dualarım sizlerle🥰🤲🤲
Mavi34 Mavi34 Zulfiye_22 bazilarimiz icin fazla.mesakatli bu yol. Rabbim ol der.olur gönlünü ferah tut
MinnieMouse Zulfiye_22 aminn insallah. 10 aylik kizim var hic ara vermek istemiyorum. Bu 3.ay insallah vardir, hicbi sey hissetmiyorum ama.