Esra_42gunindi Ilkayy canım bende düşük tehlikesi yaşadım çok iyi anlıyorum seni bol bol dinlenmelisin ağır bişey yapma yardım edecek birisi varsa bırak yemeğini bile o kişi yapsın
Esra_42gunindi Ilkayy bencede canım insan sıkılıyor bi süre ama içindeki mucizeyi düşününce skıntı bile kalmıyor. Sağlıklıca kucağına alırsın inşallah canım 😍 moral bozukluğundan stresten de uzak durmalısın
Ruku xserifebl pıhtı atınca ne demek benimde kanamam vardı progestan kullanıyorum bugün damar gibi kıl gibi pembe akıntı geldi bi kaç kez pıhtı dediğiniz nedir
xserifebl Ruku canım sümüksü bir yapı gibi oluyor ben başta parça sanmıştım doktorum o pıhtıdır ondan korkma o geldiyse kanaman bitmiştir dedi 1 hafta sonra kontrole gittiğimde gerçekten de kanama alanım kapanmıştı.
xserifebl Ruku bide ben lavobaya oturunca daha net gördüm kahverengi suya düşünce dağılıyor. Kusura bakma biraz açık oldu ☺️
Esra_42gunindi Ilkayy aynen öyle ama seni üzecek bi durum olsa bile çok derinine düşünme evladını düşün motive olmaya çalış
Ilkayy ebru23 amin inş canım benim allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşllah kimseye evlat acısı yaşatmasın korkusu bile yetiyor.
egesmom Ilkayy canım benim korkma allahın izniyle düzelicek benim de o haftalarda şarıl şarıl kanamam vardı şimdi 36. Haftama geldim iyi düşüN🙏🏽
Ilkayy shy5 bende dün taburcu oldum canım kanamam durdu bende çok korkuyorum sap sarı akıntım geliyor ona taktım şimdi kafama
shy5 Ilkayy ons benzer akıntı bendede var canım mutlaka dinlen yalnızca tuvalete kalk inşaallah herşeyimiz yoluna girer, sana hastaneden çıkarken ultrasonda bakıldı mı?
Ilkayy shy5 bakıldı canım devlet yüzde 20 tehliken var dedi kendi doktoruma gititim özele kesede kasılma var dedi
Zeliiiss Ilkayy inşallah bebeğin sana tutunur üzüldükce daha çok kötü olursun kafana takmamaya çalış güzel düşün ki güzel sonuçlar al Allahım yardımcın olsun inşallah