_lezki_ Son 86 gun kaldi kizlar gun gectikçe heycanim dahada artiyor ne kadarda tecrubeli olsamda sanki ilk gibi heycanliyim sizlerin ne kadar kaldi rahat geçiyormu🙏🥰
Misrax _lezki_ 68 gün kaldı kızıma kavuşmaya 2 haftadır zorlanıyorum artık ayaklarım şişiyor ve cabuk yoruluyrm
Lina998820 _lezki_ Ahh allah sağ Salim kavuştursun sizi bebeğinle bende o günleri saydım ve şimdi iki aydır benimle oğlum
MirzaHazal56 Misrax benim de 68 kaldı 🙏 bazen karnım patlicakmiş gibi oluyor nefes alamıyorum son 2 ay insanı gerçekten zorluyor..
_lezki_ MirzaHazal56 bende eyilip kalkarken cok zorlaniyorum ya nefesim daraliyor obur yandan bide karnim gerilmeye basladi bu oralar onuda çözmüş değilim 😂🤗
_lezki_ Misrax benim simdiye kadatmr odem olmadi ilkinde 6 ayda baslamisti bunda yok daha sislik gebelikten gebeğile fark ediyor bence🤗
MirzaHazal56 _lezki_ hiç sormayın ya valla namaz bile kılamiyorum çok çabuk yoruluyorum son haftalar artık iyicene zorlaşıyor elbiselerim hiçbiri bana olmuyor 🤭 eşimin tişörtlerini giyiyorum 😁