Damla55Defne Kızlar babam Almanya da yaşıyor, pandemiden dolayı doğumuma gelemeyecek çoçuğa aldıklarını kargoyla gönderecek. Bende ona bişeyler göndermek istiyorum ama bir iki parça kıyafet ama ne kadar tutar bilginiz var mı
Pamugunannesi1 Damla55Defne PTT uygun fiyata yolluyor diğerleri aşırı pahalı tutuyor pttye göre biz Almanya’ya makrome salıncak hasır sepet yolladık anlaşmalı olduğumuz halde 700-800 tuttu
Semanur21 Damla55Defne canım babanda sende kargo yerine nakliyat işi yapan kamyonlar var onunla gönderebilirsiniz bende eşyalarımı bekliyorum kamyon getirecek bende Finlandiya’da kalıyorum eşyalarım türkiyeden gelecek annemin aldıkları bebek için daha uyguna geliyor kilo başı 2 3 eurodan bahsetmişti eşim hatta ben nişanlıykende bütün çeyizimi kamyonla göndermiştim daha uygun böylesi
Damla55Defne Semanur21 nakliyat işi yapan kamyonlardaki insanlara güven oluyor mu canım ben hiç bilmiyorum ki nasıl yapacağımı
Semanur21 Damla55Defne firma oldukları için güvenilir canım zaten bu işi yapıyolar o yüzden ben rahatlıkla gönderdim hiçbir sıkıntıda olmadı
Daniay Damla55Defne Ben Yurtdışı kargoda çalışmış biri olarak söylüyorum çok pahalı olur aboneliğiniz yoksa zaten daha yüksek fiyatlar ama teslimat süresi oldukça erken 2 ile 3 iş günde teslim edilir Express olarak gönderileceği için. PTT daha uygun fiyat olarak teslimat süresi uzun sürüyor sadece. Çok büyük bir koli tercih etmeyin derim hacimsel ölçüler de önemli çünkü
Gurbetkusu_43 Damla55Defne Canım ben Ocak ayında Bebeğimin bütün kıyafetlerini eksiğini bana doğum sonrası pijama herşeyi PTT kargoyla 18 kilo 590/600 TL gibi birşey tutmuştu. 2 hafta içinde de elimde oldu. Sende PTT ile yolla bence 2 hafta çok uzun bir süre değil tabi acil değilse.