ElifLimon Mide bulantılarım asla bitmiyor. 13 haftalık olduk ama ömrümden 13 sene gitti herhalde. 7/24 hiç aralıksız midem bulanıyor fakat kusamıyorum, sadece bulanıyor. Yani ölmüyorum ama sürünüyorum, rabbimin zoruna gitmesin. Ne kadar zormuş..
VMS ElifLimon herkesin dediklerine bakma bu şekilde şiddetli geçmeyecek her ay yoksa herkes ipne ipliğe dönüp doğum yapardı. Sana uygun bir ilaç bulup iç prillam dr kullandım ben
Eceatesx Senin daha erken 23+6 haftaligiz hala midem bulanıyor kusuyorum 😂artık bağımlılık yaptı kusmayinca acaba niye kusmadim diyorum
ElifLimon Deryaaa25 gerçekten mii, 16 haftada bitecek sabır diyorlar bana, ona bile nasıl dayanıcam diyorum ben 😟
Deryaaa25 ElifLimon kisiden kisiye degisiyor ben arkadaşımla hamile kaldim o bir hafta öndeydi benden onun hic bulantısı olmadi mesela ama ben hastanelik oluyordum serum takılıp geliyordum cok fazla su kaybettiğim icin
Ezgifatma2010 33 haftalığım hala feci derecede midem bulanıyor bunlara birde yanma eşlik ediyor hergünğm zor geçiyor rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın inşallah
ElifLimon VMS tabiki çok haklısınız, herkesin öyküsü farklı. Doktorum kusmadığım için ilaca gerek olmadığını, dayanabildiği kadar dayanmam gerektiğini söyledi. Beklediğimiz zaman bitmezse kullanırsın ilacı, biraz daha sabır dedi. Sabırla bekliyorum bakalım.
OzlmDogan_ 32 +6 dayım halaaa bazı kokulara kusuyorum. Hele alt katlardan havalandırmada birileri sigara içiyor bütün eve giriyor berbat koku mahvoluyorum bi kaşık suda boğasım var tuvalette banyoda sigara içenleri 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😖😖😖😖
Masalannesii ElifLimon ayy o kusamamak daha berbat birşey ya 🤦🏻♀️ bende 4.5ay çektim bu bulantı ve kusmayı kilo verdim hiçbirşey yiyemez oldum 18.19.haftada bitti 25.haftadayim 1 hafta önce yine başladı bulantı ve kusma 🤷🏻♀️ mide bulantısı ilacı ile toparlamaya çalışıyorum kendimi ilaç kullanıyormusun sen prilam dr falan
ElifLimon Masalannesii kusmadığım için gerek yok dedi doktorum, 16. haftaya bitecek, bitmezse yazayım ilaç dedi, o sebeple sabırla bekliyorum ama çok çok zor. Kusmak ayrı zor, kusamamak ayrı