Srpl07 Sağ elim ve kolumda uyuşma var, Yemek yerken kaşığı tutarken bile elim kolum uyuşuyor yoruluyor neden acaba ? Bilen varmı yada yaşayan ?
Bsr159 Srpl07 Bi aya yakındır cıkmış tı bende hatta post actıydım bu cuma gunu gittim ilaç verdi normalmiş magnezyum eksiklıgı VS. Onlardan kaynaklı saglık ocagına gidin yazdırın
kmslksrr Srpl07 vitamin eksikliğinden dolayı canım.Doktorunz kan değerlerinize vitamin değerlerinize bakar ek takviye yapar.Yatarken kolunun altına yastık koy sallanmasın çünkü sabqh kalktığında daha çok ağrır.
Srpl07 Anne54 hayır yok! Burdada hiç okumadım uyuşma hakkında şikayet ama acaba hamilelikle ilgili değil mi 😕
Anne54 Srpl07 bende çok uyuşuyorum canım uyurken ellerimi bi giriyor onun yüzünden uyanıyorum hemende geçmiyor yazarken bile başladı uyuşmaya ama benimki ödemden ellerim ayaklarım davul 😔
Cnsemrh Ya benim de şu bacak sendromu denen şey uyutmuyo napcam ya gözümden uyku akıyo ama uyuyamıyorum off
Cnsemrh Srpl07 bacaklarda gece özellikle uzanınca sürekli hareket ettirme rahtsız olma durumu oluyo bi türlü sığamıyosn rahat edemiyorsun huzursuz bacak sendromu denliyo çözümde bulmuş değilim 🤦♀️
Ayseucn Cnsemrh ah kader arkadaşım onun bi çözümü yok sanırım bacaklarım istemsiz bişeyler yapıyor hep tuhaf bir hissiyat var bacakta beni de zorluyor o yüzden bu saatte buralarda bütün sohbetleri okuyorum🙄🤦🏼♀️Uyuyamıyorum
Ayseucn Cnsemrh iyice uykudan bayılmadan dalamıyorum ben yatmadan bi saat önce magnezyum içiyorum bir tık rahatlatıyor beni en azından o kramp girecekmiş gibi olan his gidiyo magnezyum kullanıyorsan yatmadan önce içmeyi dene istersen belki fayda sağlar az da olsa🥺
Cnsemrh Ayseucn ahahah kız az önce kalktım içtim içi mi okudun sanki bende öyle yapıyroum 😊kaç haftalıksın