058elf Ayy bu butonu ne zaman görecem diyodum an itibariyle 38+0 olduk ve buton çıktı Rabbim önce butonu görenlere basmayı nasip etsin, görmeyenlere de hayırlısıyla gösterip sonra basmak nasip olsun😍 Aşırı mutlu oldum görünce 🤗
Ayssmom midekoruyucu bebeğinizle birlikte yüzünüzün her zaman güleceği,sağlıklı ve uzun bir ömür geçirmenizi diliyoruz. Yazıyor sonrada happykidse geç yazıyor onun altındada yanlış alarm
midekoruyucu 058elf yok kız önce doğurcan sonra basıcan, bastıktan sonra uygulama napıyo yani esprisi ne 😂
058elf midekoruyucu durdurur heralde gelişim şeyini bi ara 41. haftaya kadar falan güncelliyomuş ya, doğum yapınca basıp sana söylerim 😋
058elf midekoruyucu bi şey kalmamış göz açıp kapayana kadar vakit gelir ☺️zaman çok çabuk geçiyo yeterki sağlıkla kavuşalım💜🤗
midekoruyucu 058elf öyle aslında ilk öğrendiğimde 4 haftalıktı ve ilk randevu günü gelmek bilmemişti 🙈 şimdi 29 oldu 😍 hayırla gelsinler İnşallah
058elf Suheyla06 geçer geçer canım iyi zamanların şu an olduğun zamanlar😂 tabi nasıl geçiyo gebeliğin bilmiyorm ama🙈
058elf Ceydat Allah Allah bende dün okumuştum biri yazmıştı dedim acaba ne zaman çıkar sonra bir baktm ay bu gece bende de çıkmış😂😂
058elf midekoruyucu öyle öyle bende 3 haftalıktı öğrendiğimde kalp atışını duyana kadar her hafta hastaneye gitmiştm zaman sanki geçmiyodu, elhamdulillah şimdi doğmasına az kaldı 😇 aminn bacım😍 cinsiyeti ne sizinkinin :)