Defne_ Minik_kalplim_ şuan mide bulantısı yaşamaktan hiçbir şeyi zevkle yiyemiyorum 🤦🏻♀️ İnş bu beni birazdan kusturur mu demeden bişeyler yiyeceğim günlerde gelir🤲🏻🌺
miraninannesi1 Minik_kalplim_ gözümü açar açmaz buz yemeye gidiyorm gece uyumadan önce yemezsem uyuyamıyorum nolucak bu halim bilmiym inşallah çocuğuma birşey olmaz
Zelsonr Minik_kalplim_ Kahvlati da özellikle bir kaç gündür yapıyorum şuan bile önümde. Urfa’nın yumurtalı biber reçeli ımmm afiyetle 😋😋😋😂😂😂
kadriye25 Burcu4135 hazirana çıkar mı acaba😂😂 zaten doğum o zaman nasipse yiyip doğuma gitsem güzel olur 😋😋🥰
Burcu4135 kadriye25 yukarıda biri migrosda var dedi sana bende eşime söyledim. Gitmiş heralde geliyorum eve süpriz dedi galiba buldu 😁 15 20 güne cıkar pazarlarda diye tahmin ediyorum
kadriye25 Burcu4135 perşembe günü gidip bakacam bende işte biz doğu da olduğumuz için genelde gelmiyor buraya ama migros a gidecem 🤗
berilkus Minik_kalplim_ DONDURMA Yarım kilo sade dondurma yiyorum bir oturuşta 😃 öyle çubukta falan beni kesmez.
Memmedovaa1 cilekreceli tatli seyler yiyen kadinlarin cogusunun bebeyi kiz oluyor ordan tahminde bulundum😄