Demir06 Minik_kalplim_ hamilelikte çok önerilmiyor ama canınız istediyse salatalarla tüketebilirsiniz
Kubrakuckk Minik_kalplim_ Minik_kalplim_ merhaba hamilelikte ton balığı önerilmiyor malesef benim doktorum kesinlikle tüketme demişti içerisinde sanırım civa olduğu için zararı varmis
benaslindayohum Minik_kalplim_ canim ben doktora sormustum icindeki civa oranindan dolayi önermem dedi tek yedigim balıkti o da yalan oldu ☹
Sansyoncam Mevsim yeşillikleri ile salatanın içine koyabilirsiniz göbek kıvırcık vs yeşil soğan roka arzu edersen mısır domates 🙀 canım çekti bak limonlada misss
Minik_kalplim_ Sansyoncam her türlü balıktan tiksindim onu yesem blki vitamin olur dedim ama ne bilim emin değilim 😏
Sansyoncam Evet yasak Minik_kalplim_ bende genelde balık sevmem tonu tüketirdim salata ile ama onuda hamile olduğumu öğrendiğimden beri tüketmedim doktorum çok canın çekerse ye dedi bende ona göre light aldım civa miktari diğerlerine göre az diye ama daha salata ile tüketmek nasip olmadı ucundan tadına baktım ama tatsız bişey😒 light
Minik_kalplim_ Kubrakuckk bende reklamda gördüm üzerinde acılı yazıyordu yesem mi diye aklımdan geçti ama sanırım vaZgeçtim 😏
Kubrakuckk Minik_kalplim_ Ben ton balıklı misirli salatayaa bayılırım mesela direk onu sormustum yeme demişti artık doğumdan sonra bol bol yeriz🥳🤩