Melike7676 Şimdi herkes bebeğimin gaz problemi var diye yazi yaziyo ama ben 8+3 haftalik hamileyim ve 2 haftadır kendim gaz problemi yaşıyorum yani suda icsem ayni kolada icsem aynı çok çok pardon ama geğirmekten yoruldum tabiki herkesin icinde yapmam ama yapmazsam sanki karnım gittikce şişiyor cok pardon tuvalete gidiyorum ayaklarım uyuşuyor ama hiçbirşey gelmiyor ne yapmam lazım ya doktor terminime 1 bucuk hafta var
Oyakubra Melike7676 bende 8+ 4 ne yesem midem hazmetmiyo gegirirken midem bulanıyo direk kusmaya gavıscon verdi doktor ama banamısın demedi günde 1 tane soda ve bol su,ayrıca süt :)
Melike7676 Oyakubra sodayla süt asla gecmez boğazımdan çok kötü oluyor midem suyuda zaten günde en fazla 1,5-2 litre icebiliyorum doktorum mutlaka 3 olsun diyo ama gitmiyo zorla zorla su iciyorum yemekte fazla yiyemiyorum 2 kill gitti bile 😩
Oyakubra Melike7676 yemiyosan nasıl okadar gaz yapıyo miden.Ben az buçuk yiyorum direk geğirmem geliyo midem yanıyo sonrası kusma oluyo ama kiloda alıyorum nasıl oluyo bilmiyorum ::(
Melike7676 Su icince bile geğiriyorum işte herkes yemek ye gecer diyo ama dahada kötü olucam diye korkuyorum ama kusmam yok çok şükür bulantı var