Rabia51 Ve işte hikayemi ben de yazıyorum buraya.Burada doğum hikayelerini okuyup çok hayal kurardım acaba benim oğluma kavuşmam nasıl olacak diye😊.Ama hayal ettiklerimin hiç biri gibi olmuyomuş tabii bu kavuşma.39+4 kendi isteğiyle geldi oğlum. Evde suyum geldi bi anda ne olduğunu anlamadım tabii, korku heyecan karıştı hepsi biribirine.Kayınvalidem yanımdaydı Allah'tan o toparladı biraz olsun beni.Evde annemle benden başka kimse yoktu eşimin işten gelmesi en az 1 saat sürerdi biz hiç beklemeden ambulansı aradık doğru ilçe hastanesine ,ebe alttan muayene etti 2cm açıklık var dedi sonra nst bağladı sancı da çıkınca sevk verdi.Ambulansla diğer hastaneye sevk edildim doktor muayene edince yatış verdi saat 16:00gibi yatışım yapıldı. Sancım 10 dakikada bir gelip gidiyor ama ben diyorum sancı bumuymuş oh ne kolay😂sonra sancı 5 dakikada bir 2dakikada bir derken sıklaştı.Ben kıvranıyorum.Doktor geldi alttan baktı açılmama aynı nts sancım artmış görünüyo ama açılma aynı bana doktor sancı geldikçe ıkın dedi ama sancı gelince ben hiçbişey yapamıyorum.Dedim kendi kendime sen bitiricen bu işi dinle doktoru sancı geldikçe ıkındım.1 saat sonra doktor geldi baktı dedi ki çok güzel olmuş çocuk geliyo kalk gidelim ,çıktım çatala ıkınamıyorum bu seferde .hemşire çıktı yukarı bastırıyo karnıma ama o bastırdıkça benim canim gidiyor.Dedim kadına abla aman in üstümden sen bastırdıkça benim çocuğu çıkarasım gelmiyo🤣geri çekiyorum çocuğu o bastıkça😂kadın indi alttaki hemşireye dedim abla bi su ver sonra ıkınmaya devam ediyim onlar da hemen bi su verdiler içtim.Hazırsan dedi doktor sancın gelince ıkın dedi .Ben de hazırım dedim sancım gelince iki kere ıkındım sonrası mutluluk zaten🤗Oğlumu aldım kucağıma çok şükür 5 dikişim, var ağrısı çok değil,oğlum yanımda ikimiz de iyiyiz .18.06.2018 benim hayatımın en zor ama en güzel günü.Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.Allah bebeğini bekleyenleri bir avazda kurtarsın inşallah🤗
Ipek3427 Rabia51 Maşallah canım adına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyür darısı tüm bekleyenlerin başına🙏
Rabia51 Roya sağol canım evet dikiş yapılırken uyuşturuyorlar iğneyi yaparlarken hissediyosun sadece dikişi hisstemiyosun canım