huma2018 Kizalr belim.cok.agriyo hamile kaldığından beri belim kopuyo o derece yani kalçama ve bacakalrima bile atiyo bunun cinsiyet le alakası olduğunu söylüyor lar erkek bebek bele.atarmiş doğru mu🤦🤷
mom6565 huma2018 canım benimde aynı senin gibiydi ama kızım olucak bence bunun belirtilerle alakası yok
huma2018 Elbet-birgun-kavusacagiz her şeyi bağlıyor lar vala insanın kafası karışıyor hele bide hamile kafasiysa tamamdır 😂😂
Selinda Elbet-birgun-kavusacagiz delircem artık. Her postta şu oldu kız mı şu oldu erkek mi. Kaçıncı yüzyıldayız çığlık atasım geliyor ya 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
huma2018 mom6565 göğüslerinzde çok büyüdüm ilk haftalarda benim dokunulmaz bir agriydi ama.suan bı tık daha iyi
mom6565 huma2018 benimde öyleydi göğüslerim çok şişti ve ağrıdı hatta dokununca bile aciyordu o derece birde baş ağrısı oldu bende baya
hiraselesra huma2018 benim ilk bebegim kizdi 9 aya kadar belimin ağrısı gitmedi cok sukur 15 haftalik hamileyim doktor 12 haftada erkek dedi bel agrim falan yok yani canım
Minigimm0611 huma2018 Ben hamile oldugum aydan beri sırt ve bel agrısından ölüyorum alakası oldugunu sanmıyorum canım benimki kız ama bilemicem yinede
Mom726272 huma2018 ay bilmiyorum ama ilk hamileliğimde bel ağrısı beni mahvetti 20 dk ayakta kalamıyodum yürüyemiyodum oğlum oldu 2. Ye hamileyim pek bel ağrısı yaşamıyorum bacaklardaki varisler ve ağrılarından muzdaribim hadi hayırlısı 😇