Gamzeoztrk 35+2 6 Mayıs sezeryan olacak olacağız 🤩Bel ağrısı WC de geçen zamanlar ve bacak krampları ile devam ediyoruz 😏😏 Doğum yaklaştıkça hem korku hem heyecanla bekliyoruz beyefendiyii🐣🙏
Birgul Gamzeoztrk bizimde aynı valla artık tuvalette yatıcam nerdeyse 🙄 bizde en son tarih 19 mayıs gözüküyor normal istiyorum bakalım ne zaman gelir pamuğumuz💃🏻😇🥰
Aysun1983 gulhanata evet cnm sezeryan olacak inşallah ilk doğumum da öyle olunca aradan uzun yıllar geçse de yine sezeryan diyor dakkkktır 😁
Ervaceylin Aysun1983 İlk doğumum normal ikincisinde acilmam olmadı çocuk kanala görmedi mecburi sezeryan oldum şimdi üçüncüye hamileyim aslında ssvd çok istiyorum ama doktorum yapmıyor bide eşimde annemde bı sıkıntı olur diye korkuyorlar sanırım sezeryan olucak büyük ihtimal🤷🏻♀️
Birgul Nurcan_dogan yaa azcık kalmış sizindee sağlıkla gelsin inşallah🤲🏻 bizde çok heyecanlıyız valla bekliyoruz dört gözlee 🥰💃🏻
Ervaceylin Birgul tadını çıkarmayı çok istiyorum ama çok zor geçiyor bu hamileliğim diğer iki hamileliğim de çok rahattım 😔