Birgul Geliyor gelmekte olaaann, resmen son 30 💃🏻☺️ Ayy çok heyecanlı yaa gerçekten bambaşka bi duyguymuş😍😍 Biz 35+5 haftalık son 30′dan selamlaaarr sizlerin son kaaçç?🤰🏻
Sermec27 Birgul son adet tarihine göre 73 gün kaldı önceki dogum sezeryan oldugu için 38 de alınacak 59 gün kaldı inşallah 🤲 🥰
Birgul birprensesvebirprensannesi ay bende en son son 99 postu açmıştım ne çabuk geçti inanmıyorum gerçekten 😀
Esma21 Sermec27 Sezeryan olduğu için 2 hafta önceden mı alınıyor w hafta önce den mi benim sezeryan olcak 95 günüm var normal doğuma göre yani benimde 82 mı kalmış oluyo acaba 🤗
Cansu_okan 144 gün daha vr 24+5 haftalığız oğlumla 🤱inşallah hayırlısına hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi
Gly86 Cansu_okan 11 Cansu_okan 144gününüz var 25 haftalık olmanız mümkün deil yanlış yazdınız galiba 151 günüm var 18+3 üm🤷🏻♀️
durunun_annesi60 Cansu_okan uygulamaya göre benimde 144 gün gözüküyor ama ben daha 19+3um nasıl oluyor o🤦♀️🤷♀️
DeryaKarakus Cansu_okan benim 24+6 günlük 108 gün kaldı doğuma normal şartlarda. Sizin programda hata var sanırım
busraerdalll kivirciginannesi keşke benim de son 200 lerde olsa son 63 günler geçtikçe özlüyorum hamileliğim bitiyor diye çok üzülüyorum 😔
Birgul birprensesvebirprensannesi insana geçmeyecekmiş gibi geliyor ama gerçekten çok hızlı geçiyor bazen hep orda kalacakmış gibi geliyo 😀
Birgul Yasom yaa 😍😍 ne güzeell sağlıkla alın kucağınıza inşallah bizde sabırsızlıkla bekliyoruzz☺️💃🏻💃🏻
Matmazel006 Son 28 kaldı. 🤭🥰 2 gündür sırtım çok ağrıyor. Hastaneye gitmeli miyim çok kararsız kaldım.🙈🤐
Birgul Matmazel006 aynı sayılırıız☺️ Rahat uyuyabiliyor musunuz belki ondandır ben uyuyamıyorum valla her yerim ağırıyor ama çok rahatsz ediyorsa gidin tabi.
Matmazel006 Birgul 50 kere bacağıma ve kalcama giren ağrılar ve wc seanslarini saymazsak uyuyorum evet.😁 ama bu ağrı hiç olmuyordu.🥺 3cm açıklıkla gidip saatlerce doğurmak için hastanede durmak istemiyorum gideyim bir iki saate doğurayım istiyorum bide korkuyorum. Napcam bilemedim.😔😥