Busebse Kızlar 32 haftalık hamileyim o kadar fena dısım ağrıyor ki sarımsak koydum dış etine iyi gelmedi yardımcı olun nolur doğal yöntem bilen varsa
Mervensn1 Busebse karanfil yağı çok iyi geliyor birde süt yoğurt tüketimini arttırabilirsiniz kalsiyum eksikliğinden de olabiliyor 🌸
esra-59 Busebse çok geçmiş olsun 1 çay bardağı ılık suyun içine 2 çay kaşığı tuz ve 3 damla karanfil yağı damlatıp sabah akşam gargara yaparsan ağrın hafifler benim bir tek bu geçirdi
Zyneepemree Busebse 7. ve 13.haftada iki ayrı dişim ağrıdı nr yaptıysam olmadı doktorumun izniyle sinirlerini aldırdım diğer türlü geçmedi denemediği hiçbişe kalmadı gece benimle birlikte eşim de çekti sağolsun şuan 16.haftadayım hiçbir sıkıntım yok Allah’a şükür
Leylaakcay @Busebse gecmiş olsun canım benim de aynı agrıyor burda bana zeytin ve karanfil koy demişlerdi azda olsa faydasını görürsün 😔
sumeyye19 Benim de cok ağrıyordu neler cektim hic bsey fayda etmedi. doktora gittim. Kendi doktorum izniyle disimi cektirdim bugun kurtuldum cok şükür. Boyle bi ağrı yok ya😔 gecem gunduzum yoktu agliyordum artik.
Leylaakcay @sumeyye19 anestezi ile mi çektirdiniz acaba bende dişciye gittim doktordan anestezi için izin al dediler
sumeyye19 Leylaakcay aynen canm . Once doktorumdan izin aldim. Doktorun izin vermezse dis doktoru çekmiyor.