Ceylanergen Bu otu bilen var mı ? Çevresinde deneyen fayda gören ya da kendi kullanan ? Bende almak istiyorum doğumuma yakın doğumu kolaylaştırıyor diye duydum , hangi dualar okunması lazım suyuna bilen bilgi verebilir mi ????
Eymenkuzusu Ceylanergen daha kullanmad8m bende dogumum icin aldim doğuma gireceğiniz zaman sanciniz oldugunda genis bir kabın icine ilik suyla beraber koyup meryem suresi okunmasi gerekiyormuş hatta doguma girmeden de bi yudum icmek iyi geliyormuş. O acildikca sizin de acilmaniz oluyormuş digum bittikten sonrada suyun icinden cikarmalari gerekiyor ki kanama olmasn diye. Hayirli dogumlarimz olur insallah.
Balbocegi_ Ceylanergen eltim faydasini gordu bende merak ediyorum onceden suya dualar okunsa o anda bosaltilip acilinca icilse birsey olurmu ki diye
Nzlykp Ceylanergen ben kullandım faydasını gördüm acilmam daha çabuk oldu . Meryem süresi ve diğer süreleri okumuştu kayinvalidem Yasin Mülk Nebe süreleri gibi
Kayasbht Ceylanergen Meryem Tarık inşikak suresi okunuyor özellikle ama diğer bütün sureler de okunabilir. Şimdiden alın isterseniz okuduğunuz her kuranı duyar ot ben öyle yaptım 😊
Zu_leyha Komşumdan biliyorum normal dogumdan once sancisi oldugunda suya koymuşlar acilmaya iyi geliyomus inanisa gore ot acildikca dogum kolaylaşiyomuş öylede oldu hemen dogurdu kiz bide hurma cok iyi geliyo dedi
Ceylanergen Balbocegi_ ben çoğu sayfa da okudum kadınlar genelde doğuma ¾ gün kala otu suya koymuşlar dua okumuşlar suyu da sancı başladığın da bir iki yudum içmişler
Balbocegi_ Ceylanergen oyle diyor nettede ama genelde sanci baslayinca koyuluyor 1bardaktan fazla icmicekmissin