Durunbigeldim tugce1003 ya brnm gittiğim lazerde foss çıktı sanırım kıl köklerini uyutuyorlarmış zaten 1 2 ay gitmedim pandemide tekrar fışkırdılar mesela. Bu yüzzden merkezle kavgada etmiştim hatta. Ama şuan tek çözüm ağda gibi 🤦♀️doğumu falan düşünüyorum kuaföre gidicem mecbur artık doğurduktan sonra o dediğiniz aletten almak lazım
Selinda tugce1003 hamilelikten sonra tekrar başlaman gerekiyor dedi bana gittiğim yer. Çünkü hormonlardan dolayı tekrarlayıp çıkabiliyor. Kuzenimde oldu dökülmedi tekrar gitti
bus91 tugce1003 jilet hem yayıyor hemde koyu cıkarıyor lazer sonrası eğer hafif cıkarsa eldivenle almak daha mantıklı zaten ince cıkıyor
Babymee Ben lazerde göbeğe gitme ihtiyacı hissetmedim hiçbir zaman ve gebeliğimden beri göbeğim berbat halde. Ama onlar dökülecekmiş doğum sonrası. Lazerli yerlerim de dediğiniz gibi çok erken çıktı ve önceden tüy gibi çıkıyordu şimdi daha kalın. Dahası güzellik merkezleri de kapatıldı yani lazere de gidemicem. Başka biseyle almaya kalksam bütün emeklerim çöp olacak. Ben de kara kara düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun🙄😏
Bernie Bende 6 seans kadar gittim %70 azalmadan ziyade zayifladi,sonrada maddi manevi ugrasmayi biraktim, makineye dondum,zaten seyrelmisti agda ile beslemek yerine ve ya jilet kalinlastirmaktan iyi geldi,memnunum,durumu koruyorum suan.
kbra_kurtt tugce1003 simdi jilet yapmayin. Agdayla alinki kalin cikmasin benimde oyle oldu cok azalmisti, gebe kaldim tekrsr cikiyor agda yapiyorum…. Ve yine gec ve az cikiyorr
tugce1003 @Elif95Kuzey doktoruma sorayım ya. Lumeayla hallederim inceltir en azından. Kolum bacağıma hamile olduğumdan sonra jilet sürmedim lazer yapamadığım için. Onlarda sıkıntı yok tüy olarak çıkıyor. Ama özel bölgeye sık sık jilet yaptığım için kalınlaştı arttı
tugce1003 @bus91 keşke baştan öyle yapsaydım. Elimde lumea var zararsızsa onunla devam ederim 1,5 ayda bir yapıyordum zaten. Arada jilet yapsamda ince tüy olarak çıkardı
esra-59 tugce1003 bende evlenmeden önce lazer yaptırmıştım ama eskiye dönmedi evet çıkıyor ama öyle aman aman değil zaten epilasyon yaptırdığımda hamilelik döneminde hormonlardan dolayı çıkıcak demişti 2 3 seans alıp tekrar bitirebilirsin diye bilgi vermişti
KezibanUan tugce1003 bende lazer yaptırmıştım hatta 4 seansim kalmıştı hamile olduğumu öğrenip bıraktım çok az kalmıştı hala öyleler çoğalmadi 8 buçuk aylık hamileyim. İnşallah sizinki ilk zaman ki hormonlardan dır azalır 🙏🏻
busranr06 tugce1003 bende yaptırdım tam kurtuldum derken hamile kaldım ve çöp olmuş onu görüyorum jilet kullanıyorum mecburen maalesef dökülmüyorlarmış keşke dökülse
tugce1003 @KezibanUan inşallah yaa yoksa o çektiğim acılara değmeyecek. Hormonlarım aşırı çalışıyor sanırım çünkü yüzümde sivilce çıkmayan yer kalmadı. Erkeklik hormonunu çok salgılıyorum sanırım tüy ve sivilcenin başka açıklaması olamaz 😒
KezibanUan tugce1003 merak etmeyin bence 3. Aydan sonra fazlalasma durur bana jiletle ağdayla alma tras makinasi yla kısalt yoksa çoğalır demişti epilasyonu yapan bayan ben öyle kisaltiyorum hala
tugce1003 @busranr06 üzüldüm valla. Mecbur alıcaz aldıkçada kıla döndü. Tertemiz görüntüye çok alışmışım şimdi haftasında uzamaya başlıyor
tugce1003 @Durunbigeldim kesinlikle alın benn çok memnundum. Bacaklarıma hep ağda yapmıştım. Lazere sadece koltuk altı ve özel bölge için gittim. Bacak ve kola da lumea kullandım. Bacağıma ve koluma lumea yapmadan önce mecbur jiletle alıyordum. 2. Seansı beklerken çıkan tüyler gri ve incecik. Jilet kullandığım halde. Şuan mesela en son lumea yaptıktan sonra 2 ay önce oldu. Kolumda bacağımda bazı bölgelerde çıkıyor ve incecik gri renk. Asla koyulaşmadı. Azalttı. Doğuma kadar jilet sürmem zaten bunları da kalınlaştırmaya gerek yok. Yok gibiler zaten yapmadığım halde eskisinden daha iyi durumda kolum bacağım yok gibi
Ezgi-221 tugce1003 canım bende 19 haftalık hamileyim ama lazerimi yaptırıyorum bebege zararı yokki lazerin lazer kıl köküne kadar ulasa biliyo