buket97 Detaylı ultrason hafta geçince neden yapılmıyor hanımlar bide artık devlet hastanelerinde ultrason görüntüsü vermiyorlar mı ?
Diclenur_63 buket97 bende devlete kontrole gidiyorum am ultrason veriyorlar Ayrıntılıda galiba 23 24 haftadan sonra yapılöıyor bebek o haftadayken ense kalnlıgı daha iyi anlaşılıyor sanırım
Lulemom buket97 18 den önce tüm organlar tam gelişmediği için yapılmıyo. 23 den sonra da cildi artık kalınlaşıp oluşmaya başladığı için organlAr görünmüyo. O yüzden 18-23 arası yapılıyo
Nundiyebiri Diclenur_63 yanlış olmasın canım düzeltim ense kalınlığına 12 hafta ile 15 de bakıyorlar ikili tarama oluyor 20-24 arası detaylı ultrason yapılıyor orada da bebegin iç organlarına bakılıyor herhan bir hastalık varmı diye
Nvkdkdkd Bebeğim 24. Haftadan sonra derisi daha kalınlaştığı için organların görünümü azaldığından belli bir haftaya kadar yapılıyor .
buket97 Lulemom ben yaptırmayı çok istedim ama haftam geçti şimdi şu renkli ultrason dan istiyorum ama devlette yok normal görüntüde vermiyorlar siyah beyaz sadece ölçümlerini yazan bir kağıt veriyorlar
Lulemom buket97 devlete hiç gitmedim ama verilmiyo diye söylüyo herkes. Renkli ultrason da yokmuş. Gerçi renklinin bi numarası yok bebeği 4 boyutlu görmüş oluyosun sadece. İşin şov kısmı yani. O yüzden devlette yok bence
buket97 Lulemom maalesef yok devlette işte önceden de öyle miydi pandemiden dolayı mı böyle oldu bilmiyorum