hellobaby0 Pamukbebegim yine bi efsane oruç postu 🥴 olur canım olur tutma doktoruna sordun mu günlük 3 lt su içiyor musun hergün bebek için Yemen gereken besinleri tüketiyor musun ?Birisi tutar bişey olmaz tutun der siz tutarsınız bişey olur birisinin lafıyla sağlık bu tehlikeye atılmaz hemde bir değil iki can var..
Pamukbebegim Zeynep_elam sizin demenizle ben hareket etmem sadece daha öncelerde tutan oldu mu olduysa neler yaşadı merak ettim
Pamukbebegim Sordum sen bilirsin sana kalmış dedi ama suyu çok ic dedi yine de benim kafam çok karışık endişeleniyorum bir şey olur mu diye ilk hamileliğin etrafımda kesinlikle tutma tutabilirsin diyen de var
hellobaby0 Pamukbebegim işte sorun şu ki kimse bişey yaşamadıysa sizde yaşamayacaksınız anlamına mı gelir ?
Zeynep_elam Pamukbebegim her bünye farklıdır benim bünyem sağlam mesela sizinki değil. Ha ben tutuyorum çünkü tehlikeli dönemi geçtim şükür sizin gibi yeni hamile olsam asla tutmam
Pamukbebegim Zeynep_elam Ya ilk gün denedim ben de hiç zorlanmadım tutarken iftarda sahurda da içebildigim kadar su içiyorum yiyorum ama insanın aklında sorular oluyor ister istemez hele ilk hamilelik olunca
Zu_leyha Pamukbebegim ayni haftadayiz aslinda tutsam tutarim ztn bisey yedigim yok ama susuz kalmak bebege zarar verir sonucta kandan besleniyo diye tutmuyorum daha doktoruma sormadim