Alinamoms minisinannesiiii bende gidip yarın alıcam 🤦🏻♀️ bu zamana kadar olanlar yatırılmışmıdır acaba.?
YagmurAnnesi Alinamoms henüz kart almadıysanız birikmiyor içinde sanırım ama 153 den bilgi alabilirsiniz yinede.. sonraki ay parası yatırılmadan gidip harcamanız gerekiyor yoksa sıfırlanıyor dediler
Alinamoms minisinannesiiii e evet öyleymiş bugün aldım ama bu ay yatmaz heralde dimi bide bunu her ay sağlık ocağına gidip aktifleştirmemiz mi lazım.? Aylık olarak ne kadar yatıyor onu da sormaya unuttum.
Diclenur_63 Alinamoms saglık ocagı hemşireniz her ay girişi yapıyor benimde öyle her ayın 20 si 24 nü buluyor bazen ilk aldıgınız aydan itibaren yatıyor
Ceydat Cnsemrh doğumdan önce son 3 ay doğumdan sonra ilk 3 ay toplamda 6 ay bebeğiniz için alabileceğiniz pastörize edilş kutu süt tanımlı kart canım başvuru yapıyorsun alıyorsun. Detay için sağlık ocağındaki hemşirene sorabilirsin
Diclenur_63 Alinamoms 20 lira yatıyor 6 ay boyunca zaten dogurduktan sonra 233 lira süt parası alıyorsun 20 liraya inek sütü bile gelmiyor ama yinede ihtiyacı olan için iyi bişey
Alinamoms Diclenur_63 ayy gerçekten 20 lira mı yaa 🤦🏻♀️ 1 litre süt 5 6 lira yaa dalga mı geçiyolar acaba.
Nurrrr94 Kızlar ben 153 personeliyim 41 süt kartı her 7. Ayını dolduran anneye veriliyor. Kartı kontrolünüzü girişimiz yapılmış mı vs bakiyenizi 153 arayarak öğrenebilirsiniz