Halenur-42 Minecavus ben 15 Temmuz hastanesinde Zehra bebek’e Gidiyordum bu ay kontrol için şehir hastanesinden aldım randevumu
Eminos123 Minecavus 15 temmuzda zehra bebek elmas uluer sehir hastanesinde melike geyik bayman doktorun randevusu acilir acilmaz randevu alin hemen doluyor randevulr
bademsekeri42 Minecavus İmkanınız varsa şehir hastanesinden randevu bulmaya çalışın 15 temmuz hastanesi berbat bi yer
Sfnur Minecavus bende emel ozturkte gidyordum ama artık meram tipda gidicem birde orya bakcam Ali Kemal kadın doğum hastanesi gerçekten berbat bı yer ilgi sıfır güler yüz sıfır
Halenur-42 Minecavus ben memnundum güzel ilgilendi ay başında detaylı ultrasona girdim oradaki doktor bebekle ilgili hiç bir şey söylemedi ben o baktıkça söyleyecek zannediyordum tek kelime etmeden kalkabilirsiniz dedi personelleri sürekli birilerini tersleyip azarlama peşinde o yüzden değiştirmek zorunda kaldım hastaneyi
Minecavus Halenur-42 Hmm evet personelleri öyleymiş,hatta çoğu doktor öyleymiş o yüzden sordum, Zehra bebekle de ilgili kötü duyumlar aldım
Halenur-42 Minecavus hmm Zehra bebekle ilgili bir şey duymadım memnun kaldım ama tabiki hastane genel olarak sorunlu 😊
Serifedayan Ben bir kez düşük yaptım orada melek Bilge diye bir doktor vardı ilgisi sıfırdı insanı azarlar gibi konuşuyordu bence onu tercih etmemelisiniz şuan çok şükür tekrar hamileyim ve medovada azer hanıma gidiyorum şuan için memnunum
Halenur-42 DemetSZ doktorum söyledi arkadaşım şehir hastanesine gidiyor orada ilgilenen doktor söylemiş konuşmuş bu hiç bir şey söylemeyince şaşırdım
Esmakucuk 15 temmuz kadın doğumcuları gerçekten berbat hiç gidilmez ama çocuk doktorlarına gittiğimde guet de ilgili ve güleryüzlülerdi
Halenur-42 Minecavus Melike geyik Bayman banada Fikriye karanfil yaman’ı önerdiler ona gideceğim haftaya ilk aylarım da Halime Göktepe ye gittim ama memnun kalmadım