busden Hanımlar bebek için havlumu aldınız bornozmu alanlar nereden aldıgını ne kadar aldıgını yazabilirmii 😊😊
Gizmolata busden ben 3 tane civilden aldım başlıklı olan düz havlulardan, biraz büyüsün bornozlar şimdi büyük gelir zaten, büyüsün azıcık bornoz seti alıcam 🥰
MelisaMila busden Carters bornoz da havlu da almıştım. Her ikisini de kullandım.başlıklı havlular mantıklı 😊
merveklyc busden Şapkalı havlu aldım 10 TL’ye küçük bi bebek mağazasından 🤭doğduğunda kullanmak için yeterli olur diye düşündüm ilerde
HavvaMerve busden İkisini de aldım ilk zamanlar da kundak havlu iş görüyor büyüyünce de bornoz iş görür ☺️
gulin-35 busden takım aldım ıcınde ıksı de var ılk zamanlar normal havlusu kullanılıyor bır yastan sonra da bornozu ıyı oluyor
Esraismail busden bn takım aldım hem bornoz hem havlu oldugum memleketten magazadan aldım 130 TL fiyatı😊
Omerhatice busden oğlumda takım almıştım 1 yaşına kadar havlu kullandım daha iyi oldu sonrasinda hep bornoz Simdi kizimdada ayrıbornoz aldık sadece oglumdan kalan şapkalı havlusu duruyordu onu kullanicam nasipse 😊
Babyyyymother busden ben e bebektem takım aldim bornoz,havlu ve lif olan bir takım birde ekstra müslinden ince bornoz aldim yine e bebekten 🤗
dlnyny busden şapkalı havlu almayı tercih ettim ben. 2 yaşına falan geldiğinde bornoza geçeriz diye düşündüm🙃
bambam_betty busden Bornoz bebeklerde kullanışlı olmuyor. Tecrübe ile sabit. Şapkalı havlu aldım ben.
Ipek0z busden ilk zamanlar bornoz kullanışlı olmaz havlu aldım e bebekten iki yaşına gelince bornoz alırım