ayssee Eelcinn hayır başka bir hastalığım yok hatta şaşırdım mesaj gelince ne alaka dedim ve hamileliğe bağladım
BuseVV Bana da sıra geldi 21.haftamdayım dr um 12.haftadan sonra yaptırabilirsin demişti ama ben hala çok kararsızım.
bal_aykut28 minikmercimek ilk dozu olalı 3 hafta oldu şu an hiç bir sıkıntı yok, aşıdan sonra iki kere de kontrole gittim ultrason nst hepsi normal
Umbilik Bugün detaylı ultrasonum vardı, perinatoloğa sordum aşı olayım mı diye. Bana sorarsanız olun derim covid daha tehlikeli olabilir aşıdan dedi. Hangisi diye sorunca fark etmez ol da dedi.
PerinU sophia bana da sıra geldi 3 hafta önce ama doktorum olma dedi herhangi bir etkisi var mı yok mu bilinmiyor dedi
Zezz sophia antikorlu doguyormus cocik diye duydum bende yaptirabilirim..hamile koronadan olenleri ve etrafimda cok hamile kac gun hastanede yatti cok psikolojim bozuldu
Duygu8990 Ben de veteriner hekimiyim, aşı hakkı verildi, doktoruma sordum 3 aydan sonra olabilirsin dedi. 3aya az kaldı, olmayı düşünüyorum, covid olursam daha kötü olmayacağını nereden bilebilirim…
busra0501- Clkha bende biontech olup hamile olduğumu öğrendim.ilk doz Aşıyı 13 nisanda olmuştum. Bebek daha 11 haftalık. 3 ay bitmeden 2. Dozu olmak istemedim.
shinemuu Elif80_ Aşı olmaya karar verdim doktorumda ol demişti ama biontech ni sinovac mı karar veremiyorum bir türlü. Bir an önce de olmak istiyorum. Sizin doktorunuz ne dedi?