Hilaltopall 9 haftalık hamileyim ne yesem çıkarıyorum yemek yiyemiyorum bir tabak yemek bile yiyemiyorum böyle olan var mı aranızda
Beyzanuraslan Hilaltopall Dr bana da demişti sen kussan bile bünyen ondan alacağı besini alır merak etme demişti telaş yapma çubuk kraker yiyordum ben bol bol iyi geliyordu deneyebilirsin canım
Meless Hilaltopall bende öyleydim canım 10.haftada ilk kez bir kaşık yemek yemiştim. O haftaya kadar ağzıma neredeyse hiçbir şey vuramadım… geçiyor canım 13-14. Haftalarda biter inşallah
melikeyldrm_54 Hilaltopall benim 6 haftada başlamıştı canım. Hemen doktoruna söyle sana uygun bulantı ilacı versin ama etkili bişey iste. Ben Onzyd kullanıyodum ama ücretli yazılmıyo bu ilaç. 6 ay kullandım takıldığım serumları iğneleri söylemiyorum bile. İnsallah senin erken geçer.
Asyaayaz1 3 gün aç kalsan bile Bebek 3 ay boyunca bu şekilde beslenirmiş doktorum söylemişti bu yüzden bunu stres yapma mide bulantın için ayva ye cnm çubuk kraker falan ye rahatlama yoksa doktorundan mide bulantısı için ilaç al geçmiş olsun🌸
Beyzanuraslan Hilaltopall bana ebe tutma dedi bebek susuzluktan çok etkileniyor demişti ben tutmuyorum ya 🙄 içimi kemirmiyor değil
Mk34 Cu haftamdayım yedinci haftadan beri mide bulantısı iştahsızlık yaşıyorum cıkarmıyorum ama çok fazla yiyemiyorum bu hafta daha iyi hissetmeye başladım 12 den sonra çoğu gebelerde azalma oluyor geçecektr sabredin.Bebeğiniz için ise endişelenmenize gerek yok üç dört ay yediklerinizden beslenmiyor zaten o yüzden bebeğimi aç bırakıyorum diye düşünmeyin.Ek olarak da bana iyi gelenler çubuk kraker, yeşil elma, ayva, limon vs idi belki sizinde işinize yarayabilir