Zrgakbyk Başakşehir de oturuyorum temizliğe kadın almak istiyorum ama bildiğim hiç yok. Sizin bildiğiniz tavsiye edebiliceğiniz memnun kaldığınız biri var mı? Varsa ne kadara geliyor?
Zmrkays Zrgakbyk bende basaksehirde oturuyorum benimde cagirdigim biri var eli çok hızlı çok tatlı bı kadın tam günlugu 250 tl Zrgakbyk
Folikasit23 Zrgakbyk bende sibel diye bi ablayı alıyorum yarım gün 2+1 sil süpür toz al bitiriyor mis gibi yanlış hatırlamıyorsam 130₺'ydi
2cocuk1kediannesi 3,5 ay önce taşındım başakşehirden. Sabiha diye bir abla gelirdi inanılmaz temizlik yapardı. Ben böyle temizlik yapanını görmedim asla. Günü varsa gelir sizede. 200 tl alırdı.
Zrgakbyk 2cocuk1kediannesi acaba bana da gelir mi cağırsam yoksa hep belirli kişilere mi gidiyor🤷🏻♀️
nikoland Ben geçen birini aldım çok küçük evim kadın yerleri bile silip süpürmeden gitti annem yaptı peşine 😭 ne kadınlar varmış dedim hiç kendini yormadı yanlız oturduğumuz odayı temizledi gitti bide banyoya üstten su tuttu on dakikada 🤷🏻♀️
2cocuk1kediannesi Günleri dolu ise gelemez tabi ki, bir alan bir daha bırakmıyor çünkü gerçekten temizliği muhteşem. Eğer boşu varsa alır sizide yüksek ihtimal, aile geçindiriyor çünkü eşinden boşanmış. Paranın kıymetini biliyor, günü boş ise gelir muhakkak.
2cocuk1kediannesi 160620 Sebiha Koç:05452641029 ayazma dan begüm verdi numaranıZı derseniz anlar benim olduğumu. Umarım anlaşırsınız.