Hamisse 11 haftalık gebeyim doktorum değiştirmek zorunda kaldım acil bi doktor bulmam lazım önerir misiniz lütfen
enisenalbant Hamisse Pendik Şifa Hastanesi-Nihan özdemir🌸 Muayane ücreti 110₺ Aşırı memnunum çok candan biri😊
ummuhan-27 Hamisse bende maltepe dragos bezmialem de ebru karacaya gidiyorum Muayene ucreti 175 tl Normal dogum ve sezaryen dogum ikisi de ayni ucret: 4000 tl Tavsiye ederim.
ilkannelikkk Hamisse muayene 140₺ normal doğum 2400₺ , zorunlu sezaryen 3500₺ , isteğe bağlı sezaryen 5500₺
GizMeh Merlival merhaba o hastane için genelde sezeryan yapılıyor denilmişti öyle mi acaba normal doğuma hiç şahit oldunuz mu
Merlival Hamisse iki sene önce talik test herşey dahil ilk girişte sadece ücret veriyorduk 90 lira muayene .. sezaryen ve normal Doğum 2500 dü.. şimd heniz gitmedim ama telefonla sordum 175 muayene Doğumda tahminim 3.500 falandır
Hilalkrpzgl Hamisse 175 muayene ücreti 4000 doğum hepsi içinde yani doğum ücreti yalan olmasın daha konuşmadık duyduğum kadarıyla
Melisada Yeditepe hastanesi prof.dr. Gazi Yıldırım. Biraz pahalı muayene ve doğum ücretleri. Özel sağlık sigortanız varsa 80 civarı ödüyorsunuz ama normal ücret 500 civarı sanırım.
tupikbebiskom enisenalbant şifa hastanesi nasil temiz mi doktor ilgili mi dogum ucretleri nasil beebgin ilk kontrolleeri yapiliyor mu acil durum icin yogun bakim var mi
ummuhan-27 Hamisse 4000 tl nin icine bebegin ilk muayeneleri ve kalca ultrasonu dahil. Baska bir seyler daha vardi sanirim ama hatirlayamadim su an. 🤔 Bir de fotografcilari var foto albumu hediye ediyorlar bu da yine ucrete dahil.
turansmom1 Hamisse Merhaba🌸 Maltepe - Ersoy hastanesi, Suna hanım. 115 muayene ama doğum değişti sanırım. Ben ekimde sezaryen 3 , 5 e olmuştum