Htc_yldr2728 Merhaba arkadaşlar 35 haftalik hamileyim 30 haftaliktan beri bebegin esi asagida dendi doğum kanalını kapatıyormus bu yüzden doktorum sezeryan doğum yapacağımı söyledi benim gibi olan var mı ?
Muratnannesi Htc_yldr2728 bende aynıydım normalde 39+0 da sezeryan olacaktım ama doğum günüm oğlumla aynı oluyor ilerde bwn ölünce doğum günübü kutlamaz diye 1 hafta geriye çektik 38+0da sezeryan oldum. Korkma normal şartlardaki nbir sezeryandam hiçbir farkı yok 4.5 yaşında oğlum
Sed22-09 Htc_yldr2728 benim 13. Haftada kanamam oldu 10 gün boyunca hep yattım şuan 29 dayım plasenta yukarı doğru çıkmaya başlamış ama çıkmasaydı o zaman doktorda bana mecburi sezaryan olacaksın demişti yani çok sıkıntı olmuyor canım tek doğumu belirliyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Htc_yldr2728 Kaçıncı haftada sezeryan doğuma aliniyor bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir misiniz?
BilgehanRdvn Htc_yldr2728 ilk gebeliginse sorun olmadığı sürece 38 yada 39bekliycektik benimki de riskli yatıyorum 1bucuuk aydır 37 haftada sezeryan dedi 4gbelk diye
Laodike Muratnannesi merhaba, kan bankası olan bir hastane olmalı demişti doktorum doğum. Siz hangi hastanede yaptınız? Her özelde olmuyor sanırım.