Nzlykp Sevgili gebeler Erzurum da buharada görev yapan Zeynep Kamalak hanım şimdi kendi kliniğinde çalışıyormuş acaba Zeynep hanıma giden var mı nasıl bir doktor doğum için doktor arıyorum 🤦🏻♀️
Merineri Nzlykp canım ben Zeynep Kamalak’a gidiyorum ilk zamandan beri, şuan 22 haftalığız. Çok memnunum, çok ilgili ve her şeyi detaylı anlatıyor.
Nureda28 Nzlykp cnm Bn ilkinde Hümeyra hanımda doğum yaptım yine imkanım olsaydı Hümeyra hanım ya da Muhammet beye giderdim
Nzlykp Nureda28 bennilk dogumumu Fatma Aydın da yaptım bir şikayetim yoktu ama.buharw değilde farklı bir hastane olsun diye düşündüm ama.sanirim yine buhara da doğum yapicam 😊 bu arada ilk doğumun normalmiydi canım
Nzlykp Nureda28 anladım hayırlısı olsun bakalım ❤ bende muhtemelen yine buhara da yaparım dogumumu başka seçenek yok 🤷🏻♀️😊
Nzlykp Nureda28 memnun musun şehir hastanesinden aslında oraya da iyi diyorlar iki kişiden duydum iyi olduğunu
Nureda28 Nzlykp yani hastane yeni geniş ve temiz doktorum da çok tatlı güler yüzlü inş doğum zamanında olur da ameliyata doktorum girer😊
Merineri Nzlykp evet canım orayla anlaşma yapmış. Detaylarını bilmiyorum ama doğuma çok olduğu için ayrıntıları konuşmadık.