okunmusciklet Kızlar hastane çantanıza neler koydunuz acaba bende hazırlıyorum da aklımda birde şu soru var kaç tane bebek bezi koydunuz acaba 10tane yeterli mi sizce
Minnosunannesiii okunmusciklet daha koymadım ama Bi 10 tane koyup çantaya paketi de anneme vercem gelirken getirsin nolur nolmaz
okunmusciklet Minnosunannesiii evet oda mantıklı bende dedim komple alsam mı diye ama çok yer kapayınca adete düşürdüm
Mydarling elfaksyy Acaba çok mu koydum diye düşünüyordum bende 20 adet koydum 🙈 ne olur ne olmaz fazla koyayım dedim depend külot almadım bebek bezi kullananlar oluyormuş duruma göre 😅
Seses okunmusciklet ben de 15 tane koydum 1 tanede hemşirelere. Verilen lerın içine koydum anca bi gece kalıyoruz zaten yada 2 en fazla
Nesibe92 okunmusciklet ben 40 lı paketi koydum ne olur ne olmz kalmak zorunda kaliriz falan aramayalim bidaha diye🤣
okunmusciklet Nesibe92 ay oda biraz fazla olmuş sanki😅 ama yinede her ihtimale karşı tedbir almak daha mantıklı 🙋🏼♀️
Nesibe92 okunmusciklet fazla farkindayimda artmadan yetmez kafasındayim her konuda illa fazlasi olsun yoksa rahat etmiyo icim 🤣