findikkurdu2 Yakın zamanda Tuzla devlet hastanesinde doğum yapan yada tanıdığı olan varmı kızlar,🙂 odaları tek kişilik mi hastane işleyişi ve hizmet olarak bilgi verebilecek olan var mı
r-prenses findikkurdu2 bende ara sıra tahliller için gidiyorum ama ilgi alaka sıfır, onun için özele gidiyorum
Emine25 findikkurdu2 merhaba bnm 1 hafta once yakin komşum doğum yapti tuzla devlette doğumdan cok memnun kalmiş cok ilgili olduklarini söyledi ** findikkurdu2 **
kirmiziprens findikkurdu2 bunu bende merak ediyorum ilk açıldığında orda doğum yapanlar özel hastane gibi diyorlardı ama su an ki durumu bilmiyorum. Bir de açıkcası arada testlere gitmeme rağmen henüz ilgili bir kadın doktora rastlamadım. Osman bey vardı bi o ilgiliydi ama normal doğumu erkek doktorla yapmayı tercih etmiyorum kaldı ki zaten doğum.anında doktor tercihide yapılamıyormus
Ezgistn findikkurdu2 valla ne zaman tuzla devlete gitsem doğru düzgün hiçbir sonuç alamadım sadece kadın doğum değil her bölüm aynı bı kere doktor yok hastanede o yüzden sorduğunuz soruların cevaplarını bende merakla bekliyorum
findikkurdu2 Ezgistn takipi olduğum baska bir hastane ve doktorumun yanında seyrek aralıklarla tahlil ve taramaları için Tuzla devlete gidiyorum, pek memnun da sayılmam 😐 sırf bilgim olması acısından yazdım ama bellii ki kimse yok,☺️
findikkurdu2 r-prenses son muayene de verilen tek bilgi “canlı bebek” 😂 33 haftalığım o kadarını bemde tahmin edebiliyordum😜
Miniminicik Ben 2 sene önce yatmıştım kadın doğum servisinde. odalar 2 kişilik ama o zaman doğum yoktu o yüzden tek tek yatırıyorlardı. Her odada 1 kişi oluyordu.
findikkurdu2 Emine25 odalarda tek kişi mi kalıyormuş, sancısını odasında mı cekmiş bilginiz var mı acaba