Gamzeoks Merhabalar kızlar 16.cı haftaya gireceğim ama hala sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum böyle hafif ağrılarım oluyor ve vajinamın sol üst kemik kısmında bastırdığımda ağrı oluyor normal mi acaba yaşayan varmı ? 😕
Meltemqq Gamzeoks bende öyle olmuştum hatta kasık sğrısından dik duramıyordum acile gittim hatta doktor rahmin bu evrede çok hızlı büyüyor kanaman olmadığı sürece sorun yok demişti
Esrujj Gamzeoks bende 15+5 geçen hafta korkudan doktora gittim rahim büyüdüğü için ve kendini yormuş olabilirsin o yüzden olur dedi. İnsan gerçekten korkuyor, hala tam ikna olamadım niye ağrıyo ki diye dolanıyorum evde 😊
Ceyda97 Bende de var o agrı 17 haftalığım ama kanamam falan yok korkmuyorum o yüzden zaten geçiyor kendiliğinden rahim ben büyüdüğü için oluyormuş
Gamzeoks Ceyda97 yaa insan korkuyor herşeye takıntı oldum artık doktora da daha 2 haftam var merak ediyorum teşekkür ederim ☺️
Meltemqq Gamzeoks için rahat olsun hepimiz acemiyiz bilgi alış verişiyle sakinleşiriz ☺️ Sen yine de doktoruna gittiğinde söyle mutlaka
Minikpandam1 Beni anlatmışsınız hep korku ile yaşıyorum 😢 her wcye gittiğimde dua ile gidiyorum kan görcek mişim gibi bir his olmuş bende 😢 Allah yardımcımız olsun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Gamzeoks Minikpandam1 evet bende öyleyim şuan ağrım var adet gibi biraz akıntım oluyor ıslaklık olunca kan sanıp bakıyorum hemen.. Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻