Htcyildiz 34+5 oldum bebeğimin odası hazır beşikle dolap aldık sizler ne düşünüyorsunuz oda yaptınızmı
ilkannelikkk Htcyildiz oda yapmadım anne yanı beşik alıp gardrobumdan da bi kapak bi çekmece yer açtım ben odasını ayırana kadar ayrı bi odaya ihtiyaç yok diye düşündüm
Cansugurses Htcyildiz kızıma ben de yapmıştım 5 aylıkken ayırdım kızım emmedi sütümü sağıp veriyordum zaten odasına alışık suan abla olacak kardeşi büyüyen kadar odasında kiracı ☺️ yeni oda takımı alıcam Allah nasip ederse
Sbhtzmn Htcyildiz beşik nasıl aldınız görsel atabilir misinz varsa fikir icin 🙏🏻 ben dolap şifonyer yaptırdım özel ölcüde ama yatakda kararsızım evim kücük kardeşi olursa aynı odayı paylaşcakları icin mantıklı hareket etmek istiyorum 4 5 yaşa kdr idare eden bişey alıp sonra baza yatak alayım diuorum mesela
Merinosunannesii Htcyildiz ben oda yaptım canım pierre cardin den aldık takımını oda yapıcam diye anne yanı beşiğini ucuz basit birşey aldım Kasım indiriminde 143 TL ye trendyoldan portatif sallanır beşik cok pahalıya da gerek yok
Sevi36610 Biz oda takımı aldık çilek mobilyadan.oda yapmaya karar verdik tüm dağınıklığı kendi odasında olsun Die.bide 8-10 aylıkken odasına geçirmeyi planlıyorum o yüzde oda tercih ettik.tabi evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmiyorum 🙂
Htcyildiz Sevi36610 bende duvarlarını boyadım baza vardı onunda bezini söktüm duvarla aynı renge boyadım evim 2+1 bende kalabalığı odasında olsun diye düşündüm
Htcyildiz ilkannelikkk bende kirada oturuyorum hiç yapmak istemedim ilk başta sonradan baktıkça heveslendim biraz yapmaya karar verdik
Merinosunannesii Sbhtzmn büyüyen beşik alabilirsin canım hem alttaki çekmeyeceye de yatak konuyor hemde büyüyor tek kişik baza oluyor
Htcyildiz Htcyildiz instegram hesabini ekledim aldım beşiğin 195 almıştım şuan kaç bilmiyorum grı yıldızlı olandan
eilik Htcyildiz Odası boyandı , perdeleri geldi takıldı, gelmeyen bir odası kaldı onu bekliyorum oda 10 güne gelir inşAllah, odası gelince de yıkama ütüleme kalıyor, onu da yapınca işler bitecek inşAllah 😍🥰 Sağlıkla doğsunlar 🤲🏻