Meltemqq Mervekzr sen açken çocukta hareketsiz oluyor bende aç gitmiştim sırtı dönüktü doktor bişeyler ye gel öyle bakalım demişti. Sen bilirsin yinede
minikprensimmm123 Mervekzr Cinsiyeti belli olur artık bugün bende 15 haftalığım gittim cinsiyeti belli oldu ama çikolata yedim gidince baya hareketliydi
Rabiakru Meltemqq bende sabah erken aç gitmek zorunda kalmıştım hatta sırtı bile dönüktü ama bi 5 dakika sonra görmüştük tabi herkeste aynı olmayabilir
Caglabade Mervekzr bebek açken hareketsiz olur hatta aç olduğun günlerde hep uyur mümkünse doktorun yanına girerken çikolata ye hareketlenir iyice görürsün biz 14. Haftada gördük
Ceyda97 Gösterir heralde ya yani bende haftaya gidecem tutacam oruç ben 12 haftalıkken ögrenmiştim zaten normalde devlete gidiyorum özele gittim ögrenmek için orada söyledi devlet bu gidişimde söylecek çok da önemli değil zaten önceden öğmiştim ben
Mrymonek Mervekzr Açken belki pozisyonu istediğiniz gibi olmayabilir şans. 14te öğrendim ben cinsiyeti. Eğer müsaitse pozisyonu öğrenirsiniz inşallah 😊