savmerve Kızlar ben 27. Haftamdayım. Saçlarımın uçlarını çok boyatmak istiyorum aranızda boyatan var mı? Keratin de zararlıdır sanırım dimi
merve031 savmerve annemin batıl inançlarından dolayı saçımı bile kestirmedim boya surada Kalsın 🙄 bakım yapmayı süslenmeyi kuaförü çok özledimm 😇
Eegurefeoglu savmerve valla benim bildiğim dibe gelmediği sürece bir sorun yok çünkü boyalardaki kimyasallardan çok daha fena kimyasallara maruz kalıyoruz uçlarından boyatmanın siz boyayı solumadıkça herhangi bir sorunu yok sanırım
zynn [silindi] Ben de öyle diyodum doğum yaptım şimdi de emzirme döneminde aynı tarz boyatma şeyleri konuşuluyor. Valla kaldı saçlarım 🤷
[silindi] Askiletotomsu bişey sunmadı direkt hayır dedi neden diye sormadım ama kimyasal içerdiği içindir
[silindi] zynn evet bir de o var bende hamilelikten önce niyetlenmiştim erteledim hep keşke ertelemeseydim 😂 gerçi yine 1 senede uzayacaktı ki
savmerve Ben de uçlardan bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yakınımda boyatanlar da var saç bile kesilmez diyenler de var kaldı saçlarım😂
ogrencianne35 savmerve ben hiç sormadım 3.aydan sonra boyanabilir diyor herkes ombre yaptırmistim daha önce kestirdim boyattim