Eegurefeoglu Hamileyim-mutluyum yaa koca yanaklı bebişlere bayılıyorum bizim de öyle yumuk yumuk duruyo
Hamileyim-mutluyum Eegurefeoglu Kardeşim hatta dalga geçiyor yanakları senden çıkamaz takılır diye😂😂😂🙈
Eegurefeoglu Burcuckmk valla öyle galiba çikolata yiyorum gitmeden sevdiği şeyleri ya da kıpır kıpır oluyo gidiyoruz çocukta tık yok 😂😂
Baloncuk41 Bizimkide hep gözünü oğuşturuyo eli hep kulak hizasında adeta ezan okuyo 🤣 ablasınında eller hep ordaydı utanması yok ama hep yüzü açık bacaklarınıda hiç saklamadı benim kızların utanması yok 🙈
beybikos Eegurefeoglu Bizimki de plesantayi yastık yapmış yatiyo yüzü görünmüyor net şekilde. Bir defa görebildik. 😁
Eegurefeoglu beybikos bizim plasenta arkada herhalde bir kez sadece çok küçükken saklanmıştı ilk renkli usgde aşağıdan bıdı bıdı ayaklarını sallıyodu sonra daha plasentayı görmedim valla 😂
Mervekaynak Eegurefeoglu aynı bizimkiiii… 32 haftadır bol booll totosunu ve sırtını gördük 😁😁😁😁 sırtında kaç kemiği var sayabilirim okadar diyorum yaniii😁😁😁😁
Selinavci Eegurefeoglu vallahi kız erkek alakası yok bence ya benimki de erkek doktor hep fotoğraf çekmeye çalıştığında köşeye saklanıyor kaç defa denedi biz denedik o kaçtı 😅en sonunda doktor en iyisi bırakalım biraz nazlı beyimiz dedi bidahakine deneriz dedi 😅hayır kime çekti onu da bilmiyorum ki 😁
Gulizz Eegurefeoglu öyle zaten heyecandan zar zor uyuyorum yada rüyalar grup uyanıyorum gecenin bir vakti 🤦🏻♀️ su zamada kadar zaman sanki duruyordu ama geri sayım başladı ya zamanı tutamıyorum nasıl geçiyor anlamıyorum 😊
Eegurefeoglu Hamileyim-mutluyum oyyyy 😂😂 ben de buruşuğum diye seviyorum kızımı da eşim kızıyor öyle deme çocuğa diye..
Hamileyim-mutluyum Eegurefeoglu ilk çıktığında buruşuk oluyor zaten haksız sayılmszsın bizim son 19 günümüz kaldı 37+2 yim sen kaç haftalıksın canım
Bugcuu @Eegurefeoglu asla ama asla yüzünü göstermiyor 😄 ismi Nazlı olacak adının hakkını şimdiden veriyor küçük hanım 😄
Eegurefeoglu Bugcuu ee o kadar naza valla Nazlı olmasın da nolsun 😂 bizimki inadından valla öyle geliyo
beybikos Eegurefeoglu ayakları elleri hareketli maşallah ama kafası yaslı pozisyonda olduğundan gölge gibi çıkıyor yani karnın içinde bı organ gibi görünüyor ekran da plesanta😁