Semakaya58 İlk kan sonucumda şeker çıktı doktor ikinciyi de yaptırmamı istedi sizce zararlı olur mu yaptırmalı mıyım
Beyzan Semakaya58 tedbiri alınmamış şeker hastalığı yapılacak şeker yüklemesinden daha zararlı emin olun. Zaten o gün içtiğiniz şekerli su o günde kaldı 4 baklava yediniz bitti bir dahaki yüklemede yenisinin yiyecekmis gibi düşünün inşallah bu sefer normal çıkar
Nurayademir Semakaya58 bnm de ilki sınrın ustunde cıktı ikinciyi ypdrdım şükür norml cıktı önrriyrsa doktrunuz ypdırın derim
[silindi] Semakaya58 Bende yaptırdım benim açlıkta toklukta yüksek çıktı ikinci yüklemeyi istedi çrş günü gideceğim akşam ondan sonra bişey yeme dedi
Semakaya58 Nurayademir doktorum yaptırmamı istedi birde gece 12 den sonra bişey yeme dedi ben sahur yapmıştım saat 3 te çarşamba tekrar test için gelmemi istedi gece 12 den sonra bişey yememem gerekiyormuş
T_nisaa Semakaya58 zaten ertesi gün yükleme yapılacak glikozlu su içeceksiniz neden sahur yaptınız yani oruç tutmanız pek mümkün olmayacak ☺️
Semakaya58 Nurayademir bugün tekrar yaptırdım açlık olan 96 çıkmış düşük sanırım araştırdığıma göre 100 ün üzerinde olunca şeker oluyormuş 2 pazartesi yaptırdığım açlık testinde 123 çıkmıştı
Raymalifalitiko Kızlar 134 çıkması normal mi yüksek mi ben dikkat ediyorum bir kac gündür şekerli yemiyorum ekmek hamur işi yemiyorum buna rağmen aksam tokluk 134 çıktı
Semakaya58 Raymalifalitiko 100 ün üstünde olunca şeker oluyormuş diye okumuştum ama bi araştırın isterseniz bence yüksek çıkmış
demetinceyildirim Semakaya58 açlık 90altı tokluk 1.saat 140 altı olması gerekiyor diye biliyorum ben 👍
Semakaya58 demetinceyildirim baktımda 92 üzeri olunca yüksek oluyormuş benimki 96 dı yarın doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek
Semakaya58 T_nisaa oruç tutacağım için yapmadım zaten eşim için kalktım kalkmışken acıkmıştım bende yemiştim 🙂