KucukAnne538 Ben anlamıyorum sonuçtan kaç haftalık olduğunu aşağı yukarı bilenler var mı acaba sıra alacağım doktora ne zamana bulurum bilmiyorum da aşırı merak ettim🥰😍
058elf KucukAnne538 betaya göre haftası belli olmaz ama değerine göre 2 gün sonra gidersen keseyi görebilirsin, son adet tarihinin ilk gününü baz alarak haftanı hesaplayabilirsin😍
Sermec27 KucukAnne538 gebelik bthcg ye göre değil son adet tarihine göre hesaplanır muhtemelen 2 güne kese gözükür bu arada 🥰
lalmom Beyzacrc KucukAnne538 Benimde 1000 üzerindeydi 3.5 haftalık hamileymişim o beta ya göre belli olmuyor
Beyzacrc lalmom Anladım pek bilgim yok ama o değerde gittiğimde 5 haftalık dedikleri icin bu şekilde söyledim 🌸😇
tugce1003 @KucukAnne538 yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? Adetin kaçıncı günü yumurtlama gördünüz
tugce1003 @KucukAnne538 dur hesaplıycam haftanı. Yani adetinin kaçıncı günü yumurtladın onu söyler misin
KucukAnne538 tugce1003 tam olarak ne şekilde sorduğunuzu anlayamadım ben size şöyle söylüyüm siz cevabı alın burdan😂 21 mart adet başlangıcı 26 Mart bitişi yumurtlama da 3 Nisan😁