Patika21 Patika21 Glbnpk bisey daha sorcam bi arkadasim izni bitince emziren anne iznine ayirmislar oyle bisey var mi ya
Annecik_ alparslaninannesiiiii ben çıktım şimdi 29 dayım ama 32 de çalışabilir alayım diyordum müdürümle konuşacağım bana sınıf vermezse eğer 32 de çalışabilir alayım da bari 2-3 hafta olsa sonraya aktarabileyim diyordum.
Teacher-mom alparslaninannesiiiii ben bir ayımındoldurdum bir ayım kaldı 25 inde bitecek 24 haftalık olduğunuza dair doktorunuz rapor yazıyor okula veriyorsunuz bu
Annecik_ Teacher-mom yaz tatilini aktaramam ama 32-37 arasını çalışabilir alırsam yaz tatiline denk gelmeyen haftaları aktarabilirim ve işe giderim
Annecik_ Patika21 değil midir ben böyle biliyordum hatta gidip müdürümle konuşacağım. Çocukları sınıflarından almam ama okula geliş gidiş yaparım diye düşünmüştüm.
Teacher-mom Annecik_ doğrudur yaz tatiline denk gelen aktarılamaz 24 32 haftada 32. Haftayı doldurmamız gerekiyor değilmi benim 32 25 Haziran Cuma’ya denk geliyor dolduğu tarihte karne günü 2 temmuza
Glbnpk Patika21 idarenin inisiyatifine kalmış bu durum biraz. Evet süt izni verilir ama belli süresi vardır. Tam zamanlı verilmez. Yerine bakan kişiler varsa iyi niyetle verilmiştir.
Annecik_ Patika21 haziran ortasıydı sanırım yani 2 temmuzda kapanırsa okul 2 hafta akratabilecektim öyle hesaplamıştım bir de bir hafta seminer olsa 3 hafta
Annecik_ Teacher-mom başladığı olmalı diğer hamileliğimde sırf bunun için tam 32+0 da gittim diye hatırlıyorum doktora. Normalde haftasonları gidiyorduk kontrollere çünkü o hafta haftaiçi gidip rapor almıştım
Annecik_ Glbnpk bu saatten sonra sınıf da verilmez bu nedenle idare bu şekilde ayarlamıştır olur yani