alparslaninannesiiiii Öğretmen anne adayları 24 haftada idari izne çıkarılan öğretmen var mı grupta kafam karıştı işleyiş nasıl oluyor 🙈
mavilibisey alparslaninannesiiiii ben 29′da çıktım. Karneden nerdeyse 2 hafta önce 24 olmuştum ama müdürüm çıkarmadı. Kurum isterse -ihtiyaç duyarsa çıkarmayabiliyor. Gerçekten resmi yazıda öyle diyordu. 2.dönem ayrıldım idari izne. 32′de de kendi doğum iznim için durum gösterir raporumu verdim.
Pelin__1 alparslaninannesiiiii okul öncesi öğretmeniyim 30 nisanda ayrılıyorum idari izne. Uzaktan eğitim de yapmayacağım. Öğrencilerim diğer zümrelerimin sınıflarına dağıtılacak. Doktorumdan 24+0 olunca belge alıp dilekçe ile idareye teslim edip dükkanı kapatıyorum hayırlısıyla 😃
Mmerrvee alparslaninannesiiiii ben çıktım. Doktorunuza gidip 24 haftalık gebe olduğunuza dair rapor alıyorsunuz. Bu rapora, şu sebepten dolayı izine ayrışmak istiyorum şeklinde bir dilekçe ekleyip okulunuza veriyorsunuz o kadar. İnternette örnek dilekçe var kendinize göre değiştirip yazabilirsiniz.
Ygmr15 alparslaninannesiiiii ben yakın bi tarihte izne ayrıldım. Doktorunuzundan durum bildirir raporu alip dilekçe yazıp kurumunuza vermeniz yeterli🌸
Aysebetul00 Ben 24te çıkmadım zten yarıyıl tatiliydi. 29. Haftada iznimi başlattım dilekçe verdim o şekilde. 32de de rapor alıp verdim. Annelik izni için.
alparslaninannesiiiii Aysebetul00 Pandemiden dolayı 24 de zorunlu dediler hocam doktor raporu alıp dilekçeyle birlikte idareye mi veriyoruz ?
Teacher-mom Aysebetul00 eğitime uzaktaysa olsa devam ettiniz mi 😔ben istemiyorum öyle bir hakımız var mı
ilkbebekannesi alparslaninannesiiiii Aynen öyle hocam doktor raporuyla birlikte dilekçe yazıp idareye veriyorsunuz
Esra357 mavilibisey Hocam peki 32 de çalışır raporu alıp 37 ye kadar devam etme imkanımız olur mu yoksa o da mecburi mi şu dönemde. Uzaktan eğitim olduğu sürece devam ederim. 5 haftam Doğum sonrasına kalsın istiyorum.
ilkbebekannesi Teacher-mom Ben 26′da ayrıldım ara tatile denk geldiği için 24. haftam.O saatten sonra okuldaki hiçbir ders,toplantı bizi ilgilendirmiyor hocam
alparslaninannesiiiii adaylığım daha kalkmadı . Benim derslere devam etmem gerekiyor haftayı doldurmam için devam etme imkanım olur mu ? haftamı doldurana kadar
Esra357 alparslaninannesiiiii ben 28. Haftamdayım. 24 ye dilekçe verdim izne ayrıldım. Tekrar uzaktan eğitime geçilince uzaktan eğitime devam etmemi istedi idare. Ben de uzaktan eğitim devam ettiği sürece veririm ama okullar açılacak olursa veremem dedim. Şuan canlı derslere devam ediyorum ek dersim yatıyor
ilkbebekannesi alparslaninannesiiiii Maalesef hocam.Ben de aday öğretmenim adaylığım 11 günde kaldı ikinci bölüm.
alparslaninannesiiiii Esra357 benim de devam etmem gerekiyor okulla görüşmek gerekiyor sanırım normalde son 3 haftaya kadar çalışabiliyorduk değil mi ?
Ogretmenanne35 Esra357 hocam ben uzaktan eğitime devam ediyorum . Ek dersimi de alıyorum . 32. Haftada çalışabilir alıp 3 hafta aktarmayı planlıyorum . 1 temmuza denk geldiği için sonraki haftaları aktaramıyorum ama 35. Haftaya kadar çalışmak niyetim 🙏🏻
mavilibisey Esra357 hocam olur tabi ki. sonuçta uzaktan eğitim. size de zorluk olmaz. ama il/ilçe hatta idare anlamında farklı uygulamalar olabiliyor. idarenize danışın en iyisi.
Annecik_ Ogretmenanne35 ben de bu şekilde en azında 2 haftayı aktarmak istiyorum zaten seminer zamanına gelecek 32. Haftan bu nedenle gideceğim 24. Hafta benim pazartesi günü başlıyor o gün doktora gideceğim dilekçe ile idareme veririm
Esra357 Ogretmenanne35 benim de doğum 12 Temmuz da gözüküyor. İzin yaza geliyor maalesef sonrasında ne kadar aktarabilirsem kardır diye düşünüyorum 🤔
Ogretmenanne35 Annecik_ ben dilekçe bile yazmadım . Direkt 24. Hafta olduğumu gösterir belgeyi verdim.zaten 5. Sınıfların öğretmeniydim evden ders anlatıyordum hafta 1 gün defter imzalamaya gidiyordum sadece . Artık onu yapmak için gitmiyorum
Ogretmenanne35 Annecik_ aynen benim de okulun son 3 haftasına denk geliyor zaten çok yoğun olunan zamanlar değil bu sebeple çalışabilir almak mantıklı. En azından bebekle birkaç daha ilgilenebilirim inşallah
Annecik_ Ogretmenanne35 valla diğer doğumum da haziran sonuydu hiç iznim olmamıştı eylüle ben de ücretsiz çıkmak zorunda kaldım şimdi de ekim sonu başlamam lazım ama sanırım başlayamam ocak a kadar ücretsiz alacam sanırım ikinci dönem başlarım
alparslaninannesiiiii ilkbebekannesi hocam seneye bir daha mı aynı program uygulanacak bize siz kaç haftalık hamilesiniz ?