FatmaKpln Kızlar sancı çekiyorum sabah 4 ten beri var sancılar şuan 10dk da bir açılma 2,5 ne zaman sıklaşır acaba evde çekiyorum şimdi sıklaşınca gidicem
Cevirmenannee FatmaKpln doğum sancısı gerçekten anlaşılıyormu yani farklı bir sancı mı ? Bende 37+3üm belimden kasıklarıma ağrı giriyor ara ara ama şiddetli ve dayanılmayacak gibi değil doğum sancısı mı buda ?
MeliSeliMelih FatmaKpln bende 36+3üm canım dün gece sancım çıktı nst de serum takıldı fln o yüzden sordum benimde erkek her an bende bekliyorum hayırlısıyla sağlıkla gelsinler
neslikay MeliSeliMelih merhaba bende 35 im sizin kaç kilo bebeğiniz erken doğumdan endişe ediyorum Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun
Cevirmenannee ballarinannesidirr benimde geçiyor ama işte sancı bumu yoksa daha mı farklı merak ettim
MeliSeliMelih neslikay benim bebek biraz iri canım ya benimkiyle kıyaslamayalım olması gereken 35-36 da 2500-2800 flnmış…
Hemsireanne1 FatmaKpln benimde gece düzensiz sancılarım oldu uyuyamadım hatta hiç sabah doktora gittim 3 cm açılma var ama nsttede sancı çıkmıyor ben hissediyorum düzensiz eve geldim bekliyorum doktor Bugün akşam yada yarın olur doğum başlamış dedi bilmiyorum sancılarım düzenlenir inşallah
vezza06 FatmaKpln dayanabildigin kadar dayan evde zaten bi kaç saate doğurursun inşallah benim öyle olmuştu ilk bebeğimde acılmam 1 cmdi 9 saatlik sancidan sonra hastaneye gittim ve 14 dakika içerinde doğurdum darısı sana 🥰🥰