Betfer Şuan cinsiyet belli değil kızçeler. Ancak neler alınır ,doğumda neler kullanılır , hiç bişey bilmiyorum. İlk gebeliğim 🤗 5+5 olduk ablaları 🤗
Aysem3338 Betfer hem erkek hem kızın giycegi ortak renkler var cnm bende ilk öğrendiğimde ıslak mendil bez deterjanı şampuanı Burun aspiratöru ateş ölçer fln almıştım yavaş yavaş almıştım bir anda masraf olmasın diye
meraklianne1 Betfer bence parça parça alacaksan bim şok a101 takip et küvet maşrafa kova müslin vs alabilirsin
Betfer meraklianne1 geçen 0-3 aylık zıbın vardı beyaz aldık canım . Bebek küvetleri fileli daha güzel diyorlar
meraklianne1 Betfer file dışarda satılıyo e bebekte filan ben almadım ama gerek görmeyip tercih meselesi tabi sadece indirime girenlerden alabilirsin genel şeyleri filan ben öyle yaptım şuan 9 hafta var doğuma bebeğimin herşeyi tam hatta kendi çantamda dahil mesela onlarıda alabilirsin pedini pijamanı filan
meraklianne1 Betfer ona şöyle cevap vereyim m giyiyorken L aldım çünkü lohusa pijamaları zaten geniş kalıp ve alt pijamalarının belleri ayarlanabilir lastikli o yüzden erken aldım bende