Yasminyenice Oğluma Deniz Ali ismini koyduk kızlar daha önce pek duymadım ama kendi kendime söyleyince çok hoşuma gitti. Deniz Ali ❤️
Linam6868 Yasminyenice Benim oğlumun ismi de Yusuf İslam olacak insaAllah sağlıkla sıhhatli kucağımiza alalım ♥️
PurpleTail Yasminyenice eşimin adı Ali, eski sevgilimin adı da Deniz olmasaydı ben de bu ismi koyardım 😄 çok güzel iki isim
Yasminyenice Momzie biz de Deniz Ali mi Ali Deniz mi diye çok düşündük ama Deniz Ali daha güzel geldi kulağıma😊
mrvkls İsmi çok güzel Rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻❤️ Biz de Allahın izniyle oğlumun adını Selim koymayı istiyoruz💕
Sonay-34 mrvkls bende şimdi kızım olacak adını Selin koyacağım ilerde oğlum olursa selim olsun istiyorum :):):)
Yasminyenice mrvkls amin cümlemizden inşallah Selim ismi de çok güzel. Selamdan geliyor ferahlık anlamında 😊
PurpleTail Yasminyenice eşim de dahil tanıdığım tüm Aliler sakin mizaçlı iyi huylu oluyor.Aynı zamanda öğretmenim okulda da Ali isimli öğrencilerim hep düzgün, tertipli çocuklar, pek yaramaz bi Ali’ye denk gelmedim☺️