-Ozge- Allah aşkına bir çözüm söyleyin yatak odamda kötü bir koku var hamileligimden öncede alıyordum bu kokuyo ama bukadar ağır değildi şuanda yatak odama uyumak için bile giremiyorum eşim ve annemde hafifte olsa bir koku aldıklarını söylediler odanın kapısının açılmasına bile tahammül edemiyorum kusuyorum yeni temizlenmiş bile olsa fayda etmiyor bir akıl verin ne yapmam gerek
Zu_leyha -Ozge- rütübet kokuyo olabilir dolap arkalarina bak duvarlara iyice bak rutubet gibi küf lekesi varsa iyice temizle ondan kaynakli olabilir veya odanda çamasir kurutuyosan o da koku yapar bazende dolabya terli kiyafet falan kaldiysa kokuya sebep olabilir bunlar aklima geldi
-Ozge- Karanfill yani hiç bir şeye benzetemiyorum bu kokuyu çok ağır bir koku tarif edemiyorum aklıma geldiğinde bile midem bulanıyor delireceğim şimdiden doğumda ne yapacağımı düşünmeye başladım çok kötü
-Ozge- Cevirmenannee sürekli temizliyor annem öyle birşey olsa mutlaka fark ederdik diye düşünüyorum hem öyle bir koku değil tarif bile edemiyorum
-Ozge- Mavi87 hayır rutubet gibi değil yanlız yatak odamda dolabın olduğu bolum ayrı bir giyinme bölümü acaba yeterince havalanmiyormu bilemiyorum ne yapacağımı şaşırdım
Mavi87 -Ozge- canım ozaman lavanta keseleri alın. Yada ufak ufak sabunlardan yerleştirin. En azından o kokuyu kapatmış olur..ama koku kaynağını bulmak lazım
Gull_94 -Ozge- yapabılırsenız bı boyatın butn odayı bosaltıp nurun dolap ıclerını vs sıldırın ahsap yemzlyıcılerle falan eger hala gecmezse bınadan evden kaynaklıdır belkı
nergiz__ Eşyaları kıyafetleri koklayın belki kirli kalmış unutulmuş bişeyler olabilir gardroptan geliyordur koku
idiloska Eşyalardan birinin kokusudur, halı perde belki bilemedim, çok zor sinir bozucu durum, bol bol havalandırmaya çalışın.
-Ozge- Buharlı vs. Hava temizleyici varmı önerebileceğiniz spreyler kalıcı bir çözüm olmuyor çünkü birde böyle birşey denesem
EcmBrls -Ozge- Buna benzer birşey ben de yaşadım ekşimsi iğrenç bi koku vardı hergün temizlememe rağmen kokuyodu nevresimleri devamlı değiştirdim koku gitmedi oysa yatağın alezinden geliyomuş koku. Yıkayıp kuruduğunda seriyodum üstüne nevresim gelince tabi derinden derinden koku geliyodu neden koku yaptığını hiç anlamadım vallahi sonra attım ve kurtuldum kokudan ☺️
Meyraninannesi -Ozge- bizim de öyleydi. Yatınca ağır bir koku geliyodu ama anlayamiyodum ne olduğunu. Eşim almıyordu baştan sonra o da aldı. Meğer odanın bir tarafından rutubet oluşmaya başlamış yatağın altını sarmış. Yatağın altına ve dolap arkasına bakın.
Meralrabiamhmt -Ozge- cnm odana iyıce bak acaba bıyerlere bişeyler mi dusurdunuz ki kokuyor yoksa normal degıl koku
kucuktosbik27 -Ozge- odada yatak baza altlı üstlü silinmeli dolap içi dışı önü arlası silinmeli duvarda yerde bir küfte oluşmuş olabilir siz değilde birini temizliğe çağırın eşinizde kaldırmaya falan yardımcı olsun en kötü yatağıda yıkatmaya verin yada oda takımını komple değiştirin badana vs döşemelerin altında çürümede olmuş olabilir nekadarlık bilmiyorum ama çözüm bundan başka birşey öneremem