Meridaily İnofolic toz olan folik asiti kullanıyorum, kullanıp da adet gecikmesi yaşayan var mı acaba? Herhangi bir yan etkisini gördünüz mü?
Hafsa__ Meridaily ben de infolic combi kullanıyorum bat 21 Nisan canım inşallah adet gecikmenin sebebi bebiştir🥰🥰
kadriye25 Ben kullandım pembe paketi 3. Ayımda hamile kaldım darısı başına inşallah. Adeti vs. Düzenleyen bir vitamin
Meridaily kadriye25 3 gün gecikmem var bu folik asitle alakalı bir yan etki değildir değil mi kuzum? Adeti düzenliyorsa eğer. Ben de pembe paketi kullanıyorum
Meridaily Pcosluhayat yaa o zaman gecikmenin onunla bir ilgisi yok sonucuna varıyorum artık 🤭 çok teşekkür ederim 😍 ben az daha bekleyip kan vereyim en iyisi 😊
Hafsa__ Meridaily binlerce kez aminnnnn bir düşüğüm var güzel bir haber almaya o kadar ihtiyacım var ki 🤲🏻
Meridaily Hafsa__ benim de bir düşüğüm var kuzum☹️ seni çok iyi anlıyorum, inşallah bu ay bizim ayımız olur, Rabbim anneliği nasip eder inşallah 🤲😔
Meridaily Hafsa__ amiin kuzum Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir, inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder 🤲