Berivanserkan Mersinde oturanlar yazabilir mi acil yardım lütfen 5 haftalık hamileyim önerebileceğiniz iyi bi dr ismi rica ediyorum sizden
Zehragul Berivanserkan forum yasam sultan hanim. Eli hızlı samimi ilgili normal doğum sevdalısı bi doktor 😂 cok severim kendilerini
Berivanserkan Minoo tsk ederm pozcu tarafında var mı acaba bildiğiniz mezitli bana çok uzak ve aracım yok
Berivanserkan AsliTuranSenkaya ergun bey yenişehir hastanesinde baktım da şimdi aynı hocadan bahsediyoruz değil mi aslı hanım
Meliss Berivanserkan canım merhaba pozcu da forum yasama gidiyorum ben Himmet beye ister ona istersende yine forum yaşamda Ahmet ısıktanı önerebilirim sana 😊
deletedmom204 Berivanserkan canim yenisehir hastanesinie gidiyorum hemen forumun yaninda ozgu keskin yilmaz ben cok memnunum cok ilgili benim kilomu falanda dusunuyor bemimlede cok ilgileniyor yani 😊😊
seyydac ozlmysyn ben de çok seviyorum arkadaş gibi aileden biri gibi her zaman samimiyeti insanı rahatlatıyor. Kaç haftalıksın ☺️
AsliTuranSenkaya Berivanserkan ay evet canım kusura bakma ya kardeşimin mahkemesi varda haber bekliyorum ordan kafa gitti iyice kusura bakma aynen Yenişehir hastanesinde
Berivanserkan seyydac ayy acaba bi gün bende 30 lu haftalara girebilecek miyim ilk bebeğim çok stresliyim