Burcukra Arkadaşlar Lüleburgaz 1 nefes hastanesi hanife hanıma giden varmı? Çok önerildi ona başlamayı düşünüyorum
Meduva Burcukra Benim kuzenim gidiyor ve cok memnun mayısın 29unda doğumu olacak sezeryan . Bende hamileyim ben medikent Dr.Ahmet salih altıntaşa gidiyorum bende cok memnunum doktorumdan😊
Tklc Burcukra ben gidiyorum 36. Haftamdayım çok memnunum güleryüzle açıklayıcı bir doktor. Telefon numarasını veriyor gerektiğinde irtibat kurabiliyorsunuz cevap veriyor. Nasip olursa doğumumu da onunla yapacağım 😊
Burcukra oykuduru21 sezeryan ücreti nekadar Dı birde normal doğum öğrene bilir misiniz yengeniz den size zahmet
mmek_2014 Ben hamileligimin ilk haftalarında Hanife hanıma gitmiştim çok ilgili güler yüzlü bir doktor gerçekten.
Burcukra Tklc inşallah bende memnun kalırım diye düşünüyorum herkes memnun kalmış 😍 doğum ücretleri ni öğrendinizmi
Meduva Burcukra Onu bilmiyorum canım onu hastane ile görüseceksin hatta yaza kadar 4bin tl bile olurmus dogum diye söylentiler vardı inşallah olmaz yani 3.500 bile çok.
Tklc Burcukra kart geçerli değilmiş maalesef nakit olarak işlem yapıyorlarmış yani eşim yanlış anlamadıysa. Erken doğum tehlikem vardı bir gece yattım onu nakit istemişler kart geçmedikleri söylemişler